Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul ile parlayan Bahar Şahin’i, yeni diziye aynı yapımcı ikna etti!

Zalim İstanbul ile parlayan Bahar Şahin’i, yeni diziye aynı yapımcı ikna etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bahar Şahin üst üste dizileri reddetti, aradığı projeyi sonunda buldu! Ünlü oyuncu Bahar Şahin, O Hayat Benim dizisindeki Müge performansı ile setlerde adını duyurmuştu. Genç oyuncu, farklı yapımlarda tecrübe kazandıktan sonra Zalim İstanbul isimli dizideki Ceren karakteri ile patlama yaptı.

Oyunculuğu ile adından söz ettiren Bahar Şahin, sosyal medyada yer alan cesur paylaşımları ile de daima konuşulan isimler arasında yer aldı. Yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken oyuncu, geçen sezon İyi Aile Babası dizisine katılmış ama koronavirüs olunca en başındayken projeye veda etmişti.

Bahar Şahin, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok iddialı bir diziden gelen teklifi de, projeye ortasından katılmak istemediği için reddetti. En son Duran isimli Gain platformunda yayınlanan dizide başrolde yer alan Bahar Şahin, yeni televizyon dizisini buldu.

Zalim İstanbul ile parlayan Bahar Şahin'i, yeni diziye aynı yapımcı ikna etti! 7

Yeni dizinin ismi Masum ve Güzel… Avşar Film tarafından hazırlıkları yapılan projede Bahar Şahin’in yanı sıra Doğan Bayraktar ile Sude Zülal Güler de bulunuyor.

Zalim İstanbul projesinde de Bahar Şahin ile çalışan Avşar Film’in genç oyuncuyu bu yeni proje için ikna etmesi hayranlarını çok memnun etti.

Kanal D’de yayınlanması planlanan dizinin ön hazırlık çalışmaları devam ediyor.