Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan’ın söylediği türkülerin etkileri sürüyor

Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan’ın söylediği türkülerin etkileri sürüyor

tarafından kadir kadir
Uğur Aslan'ın türkülerini tüm Türkiye sevdi

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı Yargı dizinde Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan, geçen ay katıldığı “Şarkılar Bizi Söyler” müzik programında söylediği türkülerle izleyicilerin gönüllerini mest etmişti.

Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren Kanal D’nin beğenilen müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in konukları arasında İntizar, Fettah Can Taksim Trio ve Uğur Aslan vardı.

Dizi oyunculuğunun yanı sıra birçok farklı meziyete de sahip Uğur Aslan, verdiği bir röportajda seslendirdiği ve Türkiye tarafından çok sevilen “Kaynatın Çayı” ve “Atem Tutem Ben Seni” türkülerindeki performansının perde arkasını anlattı.

Üniversite zamanında aktif olarak sahnede müzik söyleyen başarılı oyuncu, bu nedenle kendisinde bir alışkanlığın kaldığını fakat İstanbul’a geldikten sonra oyunculuk çalışmaları nedeniyle çok sevdiği halde müzikle pek istediği gibi ilgilenemediğini söyledi.

Yargı dizisiyle birlikte aynı zamanda “Afara-Arabesk Müzikali’ ile de izleyici karşısına çıkan oyuncu, program sırasında Polat Yağcı’nın olayın bir yerinden girip, “Biraz soğuk gittik, acaba biraz şenlendirsek mi programı” sorusuna karşılık sahneye çıktığı zamanlardan bir 1-2 türkü  söylediğini, bunun da seyirciler ve sonrasında sosyal medya tarafından çok beğenilip paylaşıldığını dile getirdi.