Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi bitti ama sevindirici haberler gelmeye devam ediyor!

Sefirin Kızı dizisi bitti ama sevindirici haberler gelmeye devam ediyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimleri Muğla’da yapılan Sefirin Kızı dizisi, daha başlamadan izleyicinin büyük merakla beklediği bir yapım olmuştu. Özellikle uzun bir aranın ardından Neslihan Atagül’ün yeniden ekrana dönüşü, hayranları için çok önemli bir gelişmeydi. Üstüne bir de son yılların çok başarılı bir ismi olarak her projesiyle konuşulan Engin Akyürek ile partner olması, diziye olan ilgiyi de arttırmıştı.

Yaz aylarında çekimlerine başlanan dizinin Bodrum ve Muğla’nın muhteşem manzaraları eşliğindeki hikayesi, izleyicinin büyük ilgisini çeken bir yapım oldu. Star TV’nin heyecanla izlenen dizisi, ikinci sezonda heyecanı aynı yükseklikte tutamasa da ekranın dikkat çeken yapımlarından olmayı başardı.

Bu durum, Neslihan Atagül’ün ani bir rahatsızlığa yakalanması ve diziyi bırakmak zorunda kalmasına kadar sürdü. Atagül’ün ardından diziye Tuba Büyüküstün dahil oldu. Kara Para Aşk’ta Engin Akyürek ve Büyüküstün’ü birlikte izlenler için bu durum çok büyük bir sürpriz oldu.

Sefirin Kızı dizisi bitti ama sevindirici haberler gelmeye devam ediyor! 8

Mavi ismiyle diziye dahil olan Tuba Büyüküstün’ün gelişi bir kısım izleyiciyi mutlu etse de dizinin genel hikayesi, Neslihan Atagül’ün gidişiyle adeta bozulmuş oldu! Sancar ve Nare’nin ‘Destan’ olarak nitelen aşkları, çok tuhaf bir şekilde bitmiş ve hemen ardından Mavi ve Sancar aşkı gelmişti.

İzleyici bu duruma pek alışamadı ve zaten reytinglerle de gösterdi! Ardından dizinin kilit isimlerindenUraz Kaygılaroğlu’nun  gidişi de diziyle ilgili pek çok bağı kopardı ve Sefirin Kızı’nın macerası 2021 Mayıs’ında 52. bölümde sona erdi.

Her şeye karşın dizi, başrol değişimi ile iki farklı hikaye sunsa da dizi tarihimizde hep hatırlanacak bir yapım olacak. Müdavimleri için ise erken gidiş gibi görüldü final kararı. Yine de izleyiciyi mutlu eden yeni gelişmeler yaşanıyor Sefirin Kızı adına.

Sefirin Kızı dizisi bitti ama sevindirici haberler gelmeye devam ediyor! 9

Türkiye’deki yolculuğu bitse de dünyanın farklı ülkelerinde izlenmekte. İlk önce Macaristan’da yayınlanmaya başlamıştı. Şimdi de 4 ülkede birden yayınlanacağı öğrenildi. Sefirin Kızı bu kez, İspanya, Ukrayna, Arjantin ve Fransa’da yoluna devam edecek.

Sefirin Kızı dizisinin konusu şöyleydi: Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır. Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur.