Ana sayfa Sosyal Medya Annesinin ölüm yıldönümünde Hande Erçel büyük şanssızlık yaşadı!

Annesinin ölüm yıldönümünde Hande Erçel büyük şanssızlık yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Ocak ayında annesi Aylin Erçel’i kanser nedeniyle kaybeden Hande Erçel, o tarihten bu yana içindeki burukluğu her fırsatta dile getiriyor. Annesine olan özlemini de zaman zaman sözlerine ve paylaşımlarına yansıtan Hande Erçel, 10 Ocak 2019 yılında kaybettiği annesinin ikinci ölüm yıldönümünde bir talihsizlik yaşadı.

En son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde izlediğimiz oyuncu, geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandı ve birçok kişi gibi süreci bir sıkıntılı atlattı. Oyuncu, yaptığı açıklamada da koronavirüs günlerinin zorlu geçtiğini söyledi.

Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer alan oyuncu, “Zor bir süreçti, gerçekten zor bir hastalıkmış. Kovid geçiren herkese geçmiş olsun. Bütün herkes dikkatli olsun” diye konuştu.

Koronavirüs sürecinin çok ağır geçmediğini anlatan Hande Erçel, annesinin ölüm yıldönümüne denk gelen bu dönemde yıprandı ve bu durum yüzüne de yansıdı. Oyuncunun bir hayli yorgun olduğu ve röportajında fazla konuşmak istemediği de dikkat çekti.

Instagram hesabından annesi ile fotoğrafını da paylaşan ünlü oyuncu, 2 yıldır yaşadığı acıyı annesine duyduğu özlemi belirterek ifade etti.

Annesinin ölüm yıldönümünde Hande Erçel büyük şanssızlık yaşadı! 7

Erçel, “Bir Kelebek öptü boynumu.. Çok özledim Annecim..” mesajıyla takipçilerini duygulandırdı.