Ana sayfa TV Programları Şarıklar Bizi Söyler programı yeni sezona yine etkileyici bir bölümle başladı

Şarıklar Bizi Söyler programı yeni sezona yine etkileyici bir bölümle başladı

tarafından ker_def

Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenen bir bölümle sezona “merhaba” dedi… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezona merhaba dedi.

Eğlenceli bir açılışa imza atan program, yeni sezon ilk bölümünde 90’lara damga vuran müzik grubu İzel-Çelik-Ercan’ı konuk etti. “İzel-Çelik-Ercan Şarkıları” konseptli programın açılışı bir klasik olan “Özledim” şarkısı ile yapıldı.

Yıllar sonra yeniden İzel-Çelik-Ercan olarak bir araya gelen muhteşem üçlü seslendirdikleri “Ah Yandım, Yastayım, Bebek, Bitmesin Bu Rüya, Dönmelisin, Avuçlarım Kanıyor, Alışamadım, Hercai” şarkıları ile geceye damga vurdu.

Ayrıca grubun oturma odası köşesindeki keyifli sohbetleri de geceye lezzet kattı. Sibel Can, programın ilk dakikalarında Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’ye oğlu Engincan Ural’ın düğününden getirdiği sürpriz hediyeleri verdi. Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin kayınvalide olan Sibel Can’a yönelttiği sorular stüdyoda renkli anların yaşanmasına sebep oldu.

Hakan Altun’un, İzel, Çelik ve Ercan’ın 90’lardaki bir fotoğrafını göstermesi sonucu samimi bir sohbet gerçekleşti. Efsane müzik grubu üyelerinin sürpriz sorularla birbirlerine dair bilinmeyenleri anlatması ise stüdyoda kahkaha tufanı yaşattı. Hüsnü Şenlendirici’nin “Şinanari” performansına Ercan Saatçi ve Çelik dansları ile eşlik etti.

Türkiye’nin en sevilen yıldızlarının efsane şarkılarının söylendiği Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümleri ile her cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…