Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı öyle bir reyting çıkışı yaptı ki, şimdi Teşkilat dizisi düşünsün!

Yargı öyle bir reyting çıkışı yaptı ki, şimdi Teşkilat dizisi düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel — Kanal D ekranlarında yeni başlayan Yargı dizisinin 3. bölümü Pazar akşamı yayınlandı… Teşkilat’ın ikinci sezonda çok iyi bir geri dönüş yaptığı pazar akşamları artık Yargı dizisinin de sözü geçiyor…

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, 2 yıl süren senaryo çalışmalarının hakkını vermeye başladı. Sema Ergenekon’un Adliye Sarayı’nda yaptığı gözlemler ve tecrübeler ışığında oluşan Yargı dizisinin hikayesi büyük ilgi görüyor.

Başrol oyuncularının güçlü uyumları da eklenince Yargı’nın reytinglerde yükselmesi hiç şaşırtıcı olmadı. Kanal D dizisi sadece bir kategoride değil tüm kategorilerde ortalamanın çok üzerinde reytingler aldı.

Pazar akşamını tüm kategorilerde ikinci sırada tamamlayan Yargı, artık TRT1’in çok sevilen Teşkilat dizisine en büyük rakip oldu… Teşkilat’ın Pazar akşamı tüm kategorilerde birincilik elde etmesi şaşırtıcı değil… TRT1 dizisi geçen sezon 2 haneli oranlarda reytingler elde edebiliyordu.

Teşiklat’ın hemen ardından reytinglerini iyice yükselten Yargı, önümüzdeki haftalarda birincilik için bile rekabet edebilecek seviyelere doğru geldi. Tüm kategorilerde pazar akşamları birincilik için TRT1 ile Kanal D arasındaki yarışı sezon boyunca izleyeceğiz.

Yargı dizisinin hikayesinde herhangi bir sorun olmaz ise çok başarılı bir sezon geçireceği şimdiden belli oluyor.