Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancılar ve Mumları dizisi reytinglerde beklenmedik kötü başlangıç yaptı!

Yalancılar ve Mumları dizisi reytinglerde beklenmedik kötü başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalancılar ve Mumları isimli Fox TV dizisi, ilk olarak perşembe rekabetine girecekti. Ancak Uzak Şehrin Masalı dizisi pazar akşamları düşük reytingler alınca Fox TV karar değişikliği yaptı. 3 Ekim Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanan Yalancılar ve Mumları, Mistresses isimli BBC dizisinden uyarlandı. Daha önce farklı ülkelerde de uyarlamaları yayınlanan ve başarılı olan dizinin Türk versiyonu da beğeni topladı.

Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz gibi çok etkili oyuncuların kadroda yer aldığı dizi özellikle kadın izleyicilere hitap ediyor.

Dört kadının hayatlarında yaşadıkları ilginç olayların sunulduğu dizinin ilk bölümünü izleyenler çok olumlu yorumlar yaptı. Hikayeyi beğendiklerini, oyunculuk performanslarını iyi bulduklarını ifade eden dizi hayranları, pazar akşamları için yeni bir alternatifin ortaya çıktığını yorumlarda paylaştı.

Sürükleyici ve etkili ilk bölümün reyting sonuçları da geldi…Ancak beklentilerin çok altında gerçekleşen reytingler şaşkınlık yarattı. Yalancılar ve Mumları dizisi ekran ömrüne ne yazık ki kötü bir reyting başlangıcı yaptı.

Yalancılar ve Mumları dizisi reytinglerde beklenmedik kötü başlangıç yaptı! 15

Tüm kategorilerde ortalama oranların altında gerçekleşen reytingler şoke etti. Diziyi izleyenler bu kadar düşük reyting beklemediklerini belirtiyor… Tüm kişilerde onuncu sırada yer alan dizi, AB ve ABC1’de ise yedincilik elde etti.

Yargı dizisinin çok iyi reytingler alarak birincilik konusunda Teşkilat’a rakip olduğu pazar akşamları, Yalancılar ve Mumları dizisinin reyting performansını ilerleyen bölümlerde artırması şart.

Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı dizisini reyting sorunu nedeniyle 5. bölümde yayından kaldırma kararı aldığını bu noktada hatırlatmak lazım.