Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı, Teşkilat ve Tozluyaka dizilerine yeni ve iddialı bir rakip geliyor!

Yargı, Teşkilat ve Tozluyaka dizilerine yeni ve iddialı bir rakip geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında uzun süredir göremediğimiz içinde durum komedisi olan, dramın da eğlencenin de iç içe olduğu, ailece izlenebilecek dizi konseptinin bir benzeri geliyor. Güzel Günler isimli yeni dizi Show TV ekranında yayınlanacak ve çok önemli oyuncuları bir arada izleyebileceksiniz.

Daha önce komedi rolleri ile hatırladığımız ama önceki sezon Kırmızı Oda dizisiyle dramın en sert örneklerinden birisinde başrolde yer alan Binnur Kaya, bu sefer alıştığınız eski tarz dizi projesi ile hayranlarına nostalji yaşatacak. Binnur Kaya, yeni rolünde kimi zaman hüzünlenecek, kimi zaman izleyenleri gülümseten halleri ile ekranda farklı duygular yansıtacak.

Yargı, Teşkilat ve Tozluyaka dizilerine yeni ve iddialı bir rakip geliyor! 9

Dizinin kadrosunda son dönemin dikkat çeken komedi oyuncularından Ecem Erkek’i de görebileceksiniz. Başarılı oyuncuyu daha önce güldüren sahnelerde çok fazla izleyenler, bu sefer dram performansını da görme şansı bulacak. Ecem Erkek, dizide gözyaşlarını tutamadığı anlarla bugüne kadar ki imajından çok faklı bir görüntüye bürünecek.

Yargı, Teşkilat ve Tozluyaka dizilerine yeni ve iddialı bir rakip geliyor! 10

Ayrıca; Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Burak Dakak ve Olgun Toker’in de Güzel Günler dizi projesiyle hayranlarının şaşırtacak karakterleri canlandıracaklarını belirtelim.

6 Kasım Pazar akşamı ilk bölümü ile başlayacak olan dizi, Yargı, Teşkilat ile Tozluyaka’ya rakip olacak. Pazar rekabetinde Yargı dizisi son hafta Teşkilat’ın önüne geçerek birincilikleri elde etti. Tozluyaka da tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler elde ederek devam edebilecek gücü buluyor.

Güzel Günler dizisinin bu 3 projenin karşısında nasıl reytingler alacağı ve izleyicinin ilgisini çekip çekmeyeceği de merakla bekleniyor. Aile dizisi izlemek isteyen ve dram ile komedinin iç içe geçtiği yapımları izleyenlere bu projenin çok iyi geleceğini söyleyebiliriz.

Yargı, Teşkilat ve Tozluyaka dizilerine yeni ve iddialı bir rakip geliyor! 11

Sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesi olarak Güzel Günler dizisinin pazar rekabetinde zorlanması bekleniyor.

Hem Yargı çok ağır bir dram hikayesi ve senaryosunun akıcılığı ile de zirveyi hak eden bir yapım. Aynı şekilde Teşkilat dizisi de 3. sezona o kadar iyi başladı ki, aksiyon dolu sahneleriyle milyonları kendisine çekiyor.

Geçtiğimiz hafta atv’nin Gül Masalı isimli dizisini yayından kaldırmak zorunda kaldığını, Tozluyaka’nın ise Fox TV ekranında sadık izleyici kitlesi sayesinde ayakta kaldığını gözlemlemekteyiz.

Bu üç dizinin rekabetine Güzel Günler’in de katılması, ne Yargı’yı ne de Teşkilat’ı etkilemez. Ancak Tozluyaka belki etkilenebilir. Güzel Günler dizisinin ortalama reyting oranlarını yakalaması mümkün gözüküyor.