Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan’ın doğum gününde gözler Alp Navruz’u aradı!..

Ayça Ayşin Turan’ın doğum gününde gözler Alp Navruz’u aradı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-25 E kim 1992 doğumlu oyuncu Ayça Ayşin Turan 30 yaşına bastı. Ekranlara en son Ada Masalı adlı Star TV dizisiyle gelen oyuncu yeni yaşını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

Doğum günü pastasıyla poz veren Ayşa Ayşin Turan paylaşımına, “Hoş geldin 30… Ne iyi geldin” yazdı. Bazı takipçileri oyuncunun yanında, ayrıldığı sevgilisi Alp Navruz’u aradı.

Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı’nda birlikte rol aldığı Alp Navruz’la yaklaşık 10 aydır birlikteydi. Çift geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti.

Ayça Ayşin Turan'ın doğum gününde gözler Alp Navruz'u aradı!.. 7

İkilinin ayrılığını hala kabullenemeyen oyuncunun bazı hayranları doğum günü fotoğrafının altına, “Keşke Alp de yanında olsaydı” şeklinde yorumda bulundular.

Çifti birbirine çok yakıştıran hayranları, sosyal medyada birlikte yaptıkları paylaşımları da merakla takip ediyorlardı. Ancak ünlü çiftin instagram’da birbirlerini takipten çıkıp, beraber yer aldıkları fotoğrafları silmeleri hayranları arasında şok etkisi yaratmıştı. Sosyal medyada, “Ünlü çifte nazar değdi” şeklinde pek çok yorum yapıldı. Çiftten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Ayça Ayşin Turan’ın doğum gününde yalnız olması hayranlarını üzdü. Öte yandan güzel oyuncu doğum gününde hayranlarından, kız çocuklarının eğitimi ve geleceği için Koruncuk Vakfı’na destek olmalarını rica etti.