Ana sayfa Sosyal Medya Yargı, Teşkilat’ı sosyal medyada da geçti!

Yargı, Teşkilat’ı sosyal medyada da geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon hiç kuşkusuz en iddialı dizisi olan yargı her hafta başarısını artırıyor. İlk kez reytinglerde en yakın rakibi Teşkilat’ı geçen Yargı, sosyal medyada da lider oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 24 Ekim Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Kanal D dizisi Yargı oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi bu sezonun en çok konuşulan işi oldu. Her hafta başarı grafiğini yükselten dizi bu hafta en sert rakibi Teşkilat’ı reytinglerde geride bırakmayı başardı. Yargı AB ve ABC 1 kategorisinde birinci oldu.

Yargı, Teşkilat'ı sosyal medyada da geçti! 7

Geçen bölüm katil çıktıktan sonra hem reytinglerde hem de sosyal medyada düşüş yaşamasından korkulan dizi tam aksine yükselişe geçti. Sosyal medya paylaşımları sıralamasında da birinci olan Yargı hakkında dün gün boyunca 73 bin 578 paylaşım yapıldı.

TRT 1 dizisi Teşkilat ise tüm izleyicilerde yine birinci. Ancak diğer kategorilerde bu hafta ikinciliğe düştü. Sosyal medyada da ikinci olan Teşkilat dizisi hakkında toplam 67 bin 316 paylaşım yapıldı.

Hakkında final kararı verilen ve sona adım adım yaklaşan Fox TV’nin dizisi Yalancılar ve Mumları da reytinglerde yine zayıf kaldı. Başrollerinde Ceren Moray, Elçin Sangu, Feyyaz Duman’ın yer aldığı dizi hakkında yapılan 15 bin 947 paylaşımla gecenin üçüncüsü oldu.