Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Cana’sı Hande Ataizi’den çarpıcı açıklama; Bedenimi 27 yaşıma fiksledim!

Camdaki Kız’ın Cana’sı Hande Ataizi’den çarpıcı açıklama; Bedenimi 27 yaşıma fiksledim!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’da hırslı ve tutkulu bir kadın olan ‘Cana’ya hayat veren ünlü oyuncu Hande Ataizi rolü gereği izleyicinin nefretini kazandı.

Uzun bir aradan sonra Camdaki Kız ile ekranlara dönen Hande Ataizi,  Milliyet Cadde’den Senem Aydın’ın sorularını yanıtladı. Oyuncu, ‘Rol için ilk teklif geldiğinde ne hissettiniz? sorusunu, “Teklif geldiğinde heyecanlandım çünkü çok boyutlu bir karakter Cana. Espri anlayışı, zekası, umursamaz tavırlarının altında saklı o kırılgan kız çocuğunun çırpınışları zenginlik getiriyor. Özellikle Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Camdaki Kız’ romanı oluşu beni iki kat heyecanlandırdı ” şeklinde yanıtladı.

Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'den çarpıcı açıklama; Bedenimi 27 yaşıma fiksledim! 8

Hande Ataizi, ‘Cana’ karakterine kötü denmesini pek tercih etmiyor; “Kötü yerine, canı yanmış bir kadının elde etme çabaları demeyi tercih ederim. Daha önce tepede kalmış ve aile tarafından engellenmiş bir ilişki Sedat ve Cana’nın ilişkisi. Daha sonra hırsla yapılan hasbelkader bir evlilik, Cana’nın kendi ailesindeki sevgisizliğiyle birleşince ortaya böyle bir karakter çıkıyor.

Peki Ataizi de ‘Cana’ gibi hırslı ve tutkulu bir kadın mı? “Mesleğim gereği her zaman bir yarışın içinde oldum ve tabii ki sektör olarak hırs, azimle hareket etmemiz gereken bir rekabetin içindeyiz. Tutkulu bir kadın olduğumu söyleyebilirim.

Olduğum gibi biriyim, sevdiğim işi yapıyorum, o açıdan çok şanslıyım. Sonuçta amacım her anlamda mutlu olmak. Bu zamana kadar kendi seçimlerim doğrultusunda yaşadım, ‘O ne der, bu ne der?’ diye değil ve hırslarım uğruna da birini incitmedim.”

Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi'den çarpıcı açıklama; Bedenimi 27 yaşıma fiksledim! 9

Hayatında hata olarak gördüğü bir şey olmadığını söyleyen oyuncu, “İddialı oldu ama çok naif bir yerden söylüyorum. Çünkü geçmişle alakalı majör bir problemim yok. Bence en büyük pişmanlık yaptıklarımızdan ziyade yapmadıklarımız olmalı. Başarıya gelince, henüz en büyük başarımı yaşadığımı düşünmüyorum” dedi.

Hande Atazizi formunun ve iyi yaş almasının sırrını da şu sözlerle açıkladı; “Spor her zaman hayatımda ama söylendiği gibi her gün saatlerce yapmıyorum, haftada beş gün bir veya 1.5 saat süren programım var. Genelde mutlu bir kişiliğim var ve çok hayatın içindeyim.

Mutsuz insan erken çöker. Ben yaşlanma ile yaşadığımız hayat biçiminin birebir gittiğini düşünüyorum. Hafif şuursuz olmak da bazen işe yarıyor. Yaşlanmayı kabul etmemek gibi bir şey söz konusu değil ama evet bunu hiç düşünmüyorum. Bedenim biraz içsel enerjime endeksli. 27’ye fiksledim kendimi, onun etrafında dolaşıyorum.