Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisi ekibi kutlamalara doymuyor!..

Yasak Elma dizisi ekibi kutlamalara doymuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Med Yapım imzalı Fox TV dizisi ‘Yasak Elma’ beşinci sezonuyla ekranlara bir döndü pir döndü.

Dizi son iki haftadır yayınlanan bölümleriyle reytinglerde zirveyi hiç bir rakibine bırakmıyor. Durum böyle olunca dizi ekibi de kutlamalara doymuyor.

Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın yanı sıra yeni sezonda kadrosuna Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz gibi iddialı isimleri de katan ekip, hem geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 100. bölümü hem de reytinglerde ki başarısını kutladı.

Yasak Elma dizisi ekibi kutlamalara doymuyor!.. 7

Kutlama yemeğinde biraraya gelen  Yasak Elma ekibi gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Ekip, “100’üncü bölümü kutlayamadık. Birinciliğimizi kutlayamadık. Böyle bir gece yapmak istiyorduk ve sonunda bunu başardık. Tüm ekibimizle beraber buradayız. Bu gece vesile oldu ve başarımızı kutladık. Yemek yedik, şarkılar söyledik” ifadelerini kullandı.

Gecede sahne alan Şevval Sam, oyuncu ve ekip arkadaşlarıyla şarkılar söylerken, Eda Ece ise sahneye çıkarak küçük bir stand up şov yaptı. Öte yandan Şevval Sam yeni albüm çalışmalarına yıl sonuna doğru veya yeni yılın ilk aylarında tekrar başlayacağının müjdesini verdi.

Yasak Elma bu akşam yeni bölümüyle Fox TV’de izleyiciyle buluşacak, İhanete uğradığını öğrenen Yıldız’ın ince ince dokuduğu intikam planı, bu akşam ekranlara damga vuracağa benziyor.