Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ve Teşkilat dizilerine beklenmedik güçlü rakip geldi!

Yargı ve Teşkilat dizilerine beklenmedik güçlü rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı ve Teşkilat dizilerinin etkili olduğu pazar akşamları artık yeni bir dizi daha izleyicilerin ilgisini çekecek. Fedakar bir öğretmenin hikayesinin anlatılacağı Adı Sevgi isimli dizi, fragmanları ile büyük dikkat çekti…

Koliba Film tarafından hazırlıkları devam eden dizinin başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte Gizem Güneş buluştu… İki genç oyuncunun uyumunu ve enerjisini çok merak eden izleyiciler, hikayeyi de sevecektir. Türkiye’nin önemli sorunlarından birisi de çocuk gelin konusu…

Yargı ve Teşkilat dizilerine beklenmedik güçlü rakip geldi! 8

Öğretmen olarak bir ilçeye atanan ve burada reşit olmayan kızların evlendirilmesine tanık olan Elif öğretmenin çocukları koruması ve sevgisini, mücadelesini ortaya koyarak ilçeyi değiştirmesinin hikayesini izleyeceksiniz.

Güçlü bir aileye baş kaldıran Elif öğretmenin öğrencileri için çıktığı bu zorlu yolda birçok trajik olay yaşanacak. Dizi hayranlarına hem sevginin gücünü göstermesi hem de daima bir umut olduğunu aktarması bakımından Adı Sevgi önemli bir proje olarak ortaya çıktı.

Yargı dizisinin mutlak hakimiyet kurduğu pazar akşamları, Teşkilat ise reytinglerindeki düşüş ile dikkat çekiyor. TRT 1 dizisi Teşkilat eski gücünde değil ama yine milyonları ekran başına toplayabilecek bir yapım konumunda.

Yargı zaten çift hanelere çıkan reytingleri ile milyonlarca izleyiciyi kendisine bağladı. Şimdi de atv bu rekabete Adı Sevgi dizisiyle 13 Mart pazar günü katılacak. Yeni dizisinin reytingleri ve izleyicilerin izlenimleri merakla bekleniyor.

Yargı ve Teşkilat dizilerine beklenmedik güçlü rakip geldi! 9

“Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganı ile yola çıkan Adı Sevgi dizisinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura birlikte yazıyor.

Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapan “Adı Sevgi”, etkileyici hikayesiyle kısa sürede büyük beğeni toplama şansına sahip.