Ana sayfa Dizi Haberleri Pera Palas’ta Gece Yarısı, sert eleştirilere inat Netflix’te ilk 10’a girdi!

Pera Palas’ta Gece Yarısı, sert eleştirilere inat Netflix’te ilk 10’a girdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya’nın başrolünü Selahattin Paşalı ile paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi geçen hafta Netflix’te yayına girer girmez gündem oldu. Dizi yöneltilen sert eleştirilere inat sadece Türkiye’de değil yurt dışında da başarılı olan dizi Netflix’in ilk 10 sıralamasına girdi.

Gazeteci Esra’nın zamanda yolculuk yaparak Cumhuriyet’in ilk yıllarına gitmesini anlatan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi geçen hafta izleyiciyle buluştu. Özellikle Hazal Kaya hayranlarının büyük heyecanla beklediği dizi sadece Türkiye’de değil birçok ülkede büyük başarı gösterdi.

Karga Seven yapımcılığında çekilen dizi Netflix’in ilk 10 sıralamasında girdi. Ayrıca 25 ülkede en çok izlenen dizi oldu. Bu başarıda, özellikle Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizileriyle yurt dışında büyük hayran kitlesi edinen Hazal Kaya’nın payı hiç kuşkusuz çok büyük.

Pera Palas’ta Gece Yarısı, sert eleştirilere inat Netflix’te ilk 10’a girdi! 7

Bu arada Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ın, Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ardından Hazal Kaya’nın performansıyla ilgili yaptığı yorum sert eleştiri aldı. Yazıyı okuyan Hazal Kaya, önce Instagram’dan yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan’a tepkisini “Senin fikrinin ne önemi var vasat herif” notuyla paylaştı. Ardından uzun bir açıklama yaptı. Hazal Kaya’ya bir destek de Tuba Büyüküstün’den geldi.

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi bir gazeteci olan Esra’nın zamanda yolculuk yaparak Cumhuriyet’in kuruluşunun ilk yıllarına gidişini anlatıyor. Geçmişte Esra’yı büyük bir macera bekliyor. Sıra dışı bir hikayeye sahip dizi kimileri tarafından eleştirilirken kimileri tarafından da büyük övgü alıyor.

Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini dizinin aynı zamanda yaratıcısı olan Emre Şahin’in Nisan Dağ ile birlikte yaptığı dizi Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı romanından esinlenilerek Elif Usman tarafından kaleme alındı.