Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da Engin’in her şeyi planlanlaması isyana sebep oldu! Bütün teoriler boşa gitti!

Yargı’da Engin’in her şeyi planlanlaması isyana sebep oldu! Bütün teoriler boşa gitti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin her pazar akşamı büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı dün akşam yine izleyiciyi çok şaşırtan sahnelerle ekrana geldi. Dün akşamki bölümde Engin’in zehirlenmesini ve ölümünü kendisinin planladığı ortaya çıktı. Ancak bu durum izleyicinin hiç de hoşuna gitmedi.

Yargı dizisi izleyicileri bir süredir her hafta yayınlanan bölümün ardından Engin’in katili konusunda teoriler üretiyordu. Katil Ceylin gibi görünse de şüpheler Merdan’dan Engin’in babası Yekta ve annesi Laçin’e kadar uzanıyordu.

Her hafta yayınlanan bölümün ardından izleyiciler katilin kim olduğu konusunda fikirlerini sosyal medyada paylaşıyor, tartışmalar yaşanıyordu. Ancak bu teorilerin hiçbirisi doğru çıkmadı. Katil, kurbanın bizzat kendisi olan Engin çıktı. Yani Engin, cinayetinin azmettiricisiydi. Ceylin’in katil olarak görünmesi için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüştü.

Bu durum Engin’in ölmeden önce çektiği videoyla ortaya çıktı. Böylece tüm düğümler çözülmüş oldu. Ancak bu durum izleyicinin hiç hoşuna gitmedi. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bu durumun çok saçma olduğunu, onca teorilerinin boşa gittiğini söyledi.

Bir izleyici tepkisini “Bu hayatımda duyduğum en saçma şey yani neden böyle bir şey yaptınız ki? Engin gibi bir karakterin kendini öldürtmesi imkansız. Kalkmış hem narsist hem de gizli psikopat bir karakter yazıyorsunuz sonra gidip kendine kendini öldürtüyordunuz. Yani onca heyecan onda teori… Üzdünüz.” sözleriyle dile getirdi.

Yargı’da Engin’in her şeyi planlanlaması isyana sebep oldu! Bütün teoriler boşa gitti! 9

Bir başka izleyici de bu sahnede, fondaki müzik yüzünden Engin’in söylediklerini anlamakta çok zorluk çektiğine dikkat çekti ve “Şu sahneyi evdeki bütün makinaları durdurup izlemem? Müziği fon olarak kullanacağınıza sahnenin alayını müzikle kapattınız ve ben bunu diziden sonra tekrar izledim çünkü anlamadım ne dediğini? Ayrıca tüm teorileri yakıp yıktınız yani olmadı!” diye yazdı.

Yargı’da Engin’in her şeyi planlanlaması isyana sebep oldu! Bütün teoriler boşa gitti! 10

Bir izleyici ise bir insanın kendi ölümünü tasarlamasının çok fazla olduğuna dikkat çekti ve “Yanlış bir bağlama olmuş bir insan bu kadar tasarlayamaz kendi cinayetini arada o kadar yanlış diyaloglar varki bu olmadı hayal dünyası gibi olmuş biz bu kadar bölüm boşa izledik o zaman herkesi şüpheli gözle baktık yanlış bağlama olmuş saçmalamış senarist” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Yargı’da Engin’in her şeyi planlanlaması isyana sebep oldu! Bütün teoriler boşa gitti! 11