Ana sayfa Sosyal Medya Adı şarkıcı Murat Boz ile anılan Tuba Büyüküstün aşk konusundaki açıklamalarıyla şaşırttı!..

Adı şarkıcı Murat Boz ile anılan Tuba Büyüküstün aşk konusundaki açıklamalarıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların aranılan yüzü, ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün güzelliği ve başarılarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Instyle Türkiye Dergisi’nin Mart sayısına kapak olan oyuncu özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Oyuncunun adı en son Netflix için çektiği Another Self adlı dizide birlikte rol aldığı şarkıcı Murat Boz ile anılmıştı. Aşk iddialarını hiç bir zaman kabul etmeyen oyuncu verdiği röportajda 2 yıldır kalbinin boş olduğunu söyleyerek, “Aşkla ilgili artık hiçbir fikrim yok. Yıllar içinde böyle bir değişim gösterdi. Ama şunu anladım ki her tür ilişkide konuşabilmek, birbirini yargılamadan iletişim kurabilmek çok önemli” açıklamasını yaptı.

Adı şarkıcı Murat Boz ile anılan Tuba Büyüküstün aşk konusundaki açıklamalarıyla şaşırttı!.. 8

Oyuncu yaşamındaki pişmanlıkları ise şu sözlerle ifade etti; “Hayatta gerçekten hissetmeden, ‘Evet ben bunu yüzde yüz yapmak istiyorum’ demeden içine girdiğim her şeyden pişmanım. Ne zaman bunu yaptıysam hepsi büyük hayal kırıklıklarıyla ya da başarısızlıkla sonuçlandı. Mükemmeliyetçiyim. Bazen keşke bu kadar olmasaydım diyorum. ‘Bilmek lanettir’ derler ya. Ne kadar bilirsen ve bildiğin şeye ne kadar sahip çıkarsan aslında o kadar yoruluyorsun. Ama bu beni ben yapan detaylardan biri.”

Adı şarkıcı Murat Boz ile anılan Tuba Büyüküstün aşk konusundaki açıklamalarıyla şaşırttı!.. 9

Meslektaşı Onur Saylak ile evliliğinden ikiz kızları olan Tuba Büyüküstün; “İkizlerle sürekli değişiyoruz, dönüşüyoruz. Ben anneliğe başından beri bir yol arkadaşlığı olarak bakıyorum. İçinden çıkamadığım durumlarda bunu hatırlatıyorum kendime. İki bedenin ve ruhun dünyaya gelmesine vesile oldum. Yapabileceğim en iyi şey onların ihtiyaç duydukları noktada omuz olmak” dedi.

“Kafamı dağıtmak için ellerimle bir şey yapmam lazım” diyen oyuncu; “Ya çizmem ya da bir şeyle oynamam. Kağıt, kalem ya da çamur beni rahatlatıyor” şeklinde konuştu.