Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da Engin’in katili konusunda açmaza düşen izleyici Müge Anlı’ya başvurmaya karar verdi!

Yargı’da Engin’in katili konusunda açmaza düşen izleyici Müge Anlı’ya başvurmaya karar verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en heyecanlı dizisi Yargı, yayınlandığı her hafta sosyal medyada büyük bir tartışmayı da beraberinde getiriyor. Dizinin dün akşam yayınlanan 16. bölümü tartışmaları yine alevlendirdi. Konu elbette Engin’in katilinin kim olduğuydu. Bu konuda kafası iyice karışan izleyici en sonunda Müge Anlı’ya başvurmaya karar verdi.

Her pazar akşamı Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan Yargı’da Engin’in katili konusunda izleyicinin o kadar çok varsayımı var ki durum tam bir keşmekeşe dönmüş durumda. Katilin kim olduğu konusunda herkesin bir fikri var.

Bir kısım katilin Engin’in annesi Laçin ve sevgilisi olduğunu düşünüyor. Zira dün akşam yayınlanan bölümde Laçin’in bir yasak aşkı olduğu ve şoförüyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Bu da yasak ilişkisini örtbas etmek için Laçin’in Engin’i şoförüyle birlikte öldürdüğü iddialarını ortaya çıkardı.

Yargı’da Engin’in katili konusunda açmaza düşen izleyici Müge Anlı’ya başvurmaya karar verdi! 8

Bu iddialara göre Engin saklanmak için Şile’deki eve gitti ve burada annesiyle şoförünü yakaladı. Bunun üzerine Laçin ve sevgilisi Engin’i öldürdü. Hatta iddiaya göre Engin’in babası Yekta değil şoförüydü.

Bir başka iddia da katilin Neva ve Cüneyt olduğu yönünde. Engin’in tehdit ettikleri arasında Neva da bulunuyordu. Neva’nın bir süre önce verdiği yanlış bir kararı ortaya çıkaran Engin Neva’yı bununla tehdit etmişti. Neva da Engin’in öldürülmesi için Cüneyt’le birlikte hareket etmişti. Dün akşamki bölümde Cüneyt ve Neva’nın arasında gerçekleşen bir diyalog bu iddiayı da güçlendiriyordu.

Her bölümde yaşanan “katil kim” tartışmasıyla ve senaristin izleyiciye ters köşe yaptırdığı sahnelerle Yargı dizisinde heyecan iyice zirveye ulaşmış durumda. İzleyici her bölümde yeni bir şok yaşıyor ve yeni gelişmeler katil için gözlerinin farklı bir karaktere dönmesine neden oluyor.

Bu duruma dayanamayan bir izleyici en sonunda meseleyi Müge Anlı’nın programına taşımakta buldu. İzleyici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ben yarın Müge Anlı’ya baş vuruyorum arkadaşlar 2 güne çözer 1 hafta beklemenize gerek yok takılın peşime” diye yazdı.

Yargı’da Engin’in katili konusunda açmaza düşen izleyici Müge Anlı’ya başvurmaya karar verdi! 9

İzleyicinin bu önerisi elbette bir espriydi. Ancak her bölümünün ardından sosyal medyada farklı başlıklarla gündem konusu olan Yargı büyük bir başarıyı ortaya koyuyor. İzleyiciyi iyice içine çekmeyi başaran dizi her bölümde ekrana getirdiği sürprizlerle izleyicinin heyecanının hiç düşmemesini sağlıyor.