Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın iki sevgilisini bir arada gören hayranları şaşırdı!..

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’ın iki sevgilisini bir arada gören hayranları şaşırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Berk Oktay, Savaşçı dizisinden ayrıldıktan sonra hiç ara vermeden Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıktı ve kısa sürede sevildi.

Dizinin 4. sezonunda ‘Çağatay’ karakteriyle Yasak Elmaya giriş yapan Berk Oktay, 5. sezonda da performansıyla izleyiciden tam not alıyor. Oyuncu dizide, Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı ‘Kumru’ karakteriyle çalkantılı bir aşk yaşıyor.

Yakışıklı oyuncunun normal yaşantısında ise aşk hayatında her şey yolunda görünüyor. Berk Oktay ile Kuruluş Osman dizisinde ‘Malhun Hatun’ karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy geçtiğimiz yıldan beri birlikte. 2021 yılı hem iş hem de aşk hayatında Berk Oktay’a iyi geldi.

Oyuncu zaman zaman instagram hesabından sevgilisiyle romantik pozlarını da takipçileriyle paylaşıyor. Peki Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisindeki aşkı Biran Damla Yılmaz ile gerçek hayatta aşk yaşadığı Yıldız Çağrı Atiksoy’un çok iyi arkadaş olduğunu biliyor muydunuz?

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'ın iki sevgilisini bir arada gören hayranları şaşırdı!.. 8

İkilinin sosyal medya paylaşımı dostluklarını ele verdi. Instagram hesabından birlikte pozlarını paylaşan ekranların iki güzel yüzü paylaşıma; Yine çok güzel kız kıza bir akşam oldu’ notunu düştüler.

İkilinin buluşmasında gözler Berk Oktay’ı aradı. Berk Oktay ise o sıralarda instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'ın iki sevgilisini bir arada gören hayranları şaşırdı!.. 9

Yasak Elma dizisinin 3 haftalık ekran molası da bu akşam sona eriyor. Yıldız ve Çağatay’ın boşanması ve Yıldız’ın Kumru ile Çağatay ilişkisinin devam ettiğini öğrenmesi yayınlanan son bölüme damga vurmuştu.

Bu akşam yayınlanacak bölümde özellikle Kumru ile Çağatay’ın  ilişkisi ve Kumru’nun sevgilisi Ömer’in bu ilişkiye tepkisi heyecanın dozunu attıracağa benziyor. Yasak Elma yeni bölümüyle bu akşam Fox TV’de izleyiciyle buluşacak.