Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranlarından bir isteği var!..

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranlarından bir isteği var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Türkiye’nin en yakışıklı ve başarılı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile birlikte Bodrum’da yaptığı barınak ziyareti sırasında 5. köpeğini sahiplendi.

Çift, barınakta çektikleri görüntüleri takipçileriyle de paylaşmış bu görüntüler hayranlarının yüreklerini burkmuştu. Hayvan sevgileriyle bilinen çiftin, ‘Venüs’, ‘Yaman’, ‘Badem’ ve ‘İzmir’ adında dört köpeği var.

Paylaşımlarında hayranlarına sürekli #satınalmasahiplen mesajı veren ünlü çift, ziyaret ettikleri barınaktan bir köpek daha sahiplendi.

Yakışıklı oyuncu, instagram hesabından ailelerinin yeni üyesinin fotoğrafını da paylaştı. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ’un sahiplendikleri 5.köpeklerinin adı ‘Çaça’.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un hayranlarından bir isteği var!.. 7

Barınaklarda sahiplenecek bir sürü güzel köpekler olduğuna dikkat çeken ünlü oyuncu hayranlarına ‘Sen de bir can kurtar’ mesajını verdi.

Ünlü çiftin hayvan sevgisi sık sık sosyal medya paylaşımlarına da yansıyor. Seyahatleri sırasında çevrede bir barınak varsa her fırsatta ziyaret ve yardım ettikleri, bunu da pek kimsenin dikkatini de çekmeden yaptıkları biliniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin bu anlamlı hareketi hem hayvan severler hem de ikilinin hayranları tarafından büyük takdir topladı.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımları ayrıca, kamuoyunun sahipsiz köpeklere dikkatini çekmek açısından da büyük önem taşıyor.