Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da Ilgaz’dan bir sürpriz mi yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor?

Yargı’da Ilgaz’dan bir sürpriz mi yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi Yargı, yine son derece heyecanlı bir bölümle yarın ekranda olacak! Dizinin 46. bölümü ile ilgili yayınlanan fragman, izleyenleri iyice gerdi! Zira Serdar cinayetinin arkasında Ilgaz’ın ve Ceylin’in ailesinin olma olasılığı herkesi düşündürüyor!

Yekta’nın oyunu ile Serdar’ı yakalayan Çınar, yaptığı büyük hata ile yine tüm aileyi bir cendereye soktu! Çınar, kendince Gül’e eşinin intikamını alması için bir fırsat verdi. Serdar’ın cezasını onun vermesini isterken olaya dahil olan Parla, Tuğçe, Merdan, Merve, Osman ve Aylin, hem Ilgaz’ı hem de Ceylin’i çok zor bir durumun içine soktular!

Ilgaz’ın şüphelenerek gittiği meczup mekandaki kurşun izini bulmasıyla olayların çorap söküğü gibi gelmesi de an meselesi! Ilgaz, tanıklıklarına başvurduğu ailesinin işin içinde olduğunu anlıyor. Ancak tuttuğu ipucunun sonunda kendi sevdiklerinin yanacağını farkedince savcılık tarafı mı, aile bağları mı ağır basacak ayrı bir merak konusu!

Yargı'da Ilgaz'dan bir sürpriz mi yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor? 8

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Yargı dizisinde aile, Ilgaz, Ceylin tam bir dönemeçte duruyorlar! Alacakları kararlar, atacakları her adım, hepsini yakabilir! Ayrıca Serdar’ın ölmesinin gerçek sorumlusunun kim olduğu, o gün Serdar’a tam olarak ne yaptıkları da aydınlatılabilmiş değil!

Serdar’ı biraz hırpaladıktan sonra Merdan’a bıraktıkları ve onun da öldürmediği düşünülüyor. Hatta Yekta’nın bu ölümü tezgahlayıp Çınar ve diğerlerinin üstüne atma planları olduğu da anlaşılıyor. Yine de bu durumdan kurtulmaları için çok zorlu bir mücadele bekliyor Ilgaz ve Ceylin ile ailelerini…

Yargı'da Ilgaz'dan bir sürpriz mi yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor? 9

Ilgaz’ın suçlu olarak görüp herkesi tutuklatması an meselesi! Kendi içinde yaşadığı çelişki, fragmanda da görülmekte! Hiç beklenmedik bir şekilde delilleri görmezden gelmesi söz konusu mu izleyip göreceğiz ama hemen her olayda hiç beklenmedik ters köşelerle senarist Sema Ergenekon’un yaptığı hamlelerden birinin gelmesi de olası!

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği Ay Yapım imzalı Yargı dizisinde Serdar cinayetinin çözülmesinin de çok uzun sürmeyeceği düşünülüyor!46. bölümde neler yaşanacağı da ayrıca büyük bir merak konusu!

Dizinin 46. bölüm fragmanında Serdar cinayetine dair tüm delillerin ailesini göstermesi karşısında Ilgaz’ın vereceği karar bekleniyor! Ilgaz büyük bir bilinmezliğin içine düşüyor.

Emniyette görünen Merdan, Gül ve Çınar’ın söyleyecekleri merakla beklenirken bir diğer tarafta ise Yekta’nın ziyaretine gelen kişinin “siz benim babamsınız” cümlesi akıllarda soru işareti bırakıyor. Cinayeti ailesinin işlemiş olma ihtimali Ceylin’i çaresizliğe sürüklerken hikayenin seyrine dair soru işaretleri ve merak artıyor.

Kadrosunda ayrıca Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı gibi birbirinden etkili isimler bulunuyor.

Yargı yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.45’de Kanal D’de…