Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin büyük umutlar beslediği ama şimdi başına dert olan bir dizisi var!

Fox TV’nin büyük umutlar beslediği ama şimdi başına dert olan bir dizisi var!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve Cumartesi akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olan Darmaduman dizisinden bahsediyoruz. Çok iddialı bir şekilde ekranda izleyicilerle önce perşembe akşamları buluşan dizi, düşük gelen reytingler sonrasında gün değişikliği ile cumartesiye alındı.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi bir gençlik hikayesi ve böyle etkili oyuncuların olmasına rağmen az ilgi görmesi düşündürücü bir gelişme. Fox TV’nin büyük umutlarla başlattığı ve Beverly Hills dizisinin uyarlaması olarak öne çıkarttığı dizinin reytingleri çok düşük geliyor. Bu düşük gelen reytingler sonrasında ise Fox TV’nin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile büyük beklenti yaratılan dizi için nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu. Erken final yapmasına kesin gözüyle bakılan dizinin elde ettiği düşük reytinglerle Fox TV’nin başına dert olduğunu söyleyebiliriz.

Dizinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı. 2 Aralık akşamı da 6. yeni bölüm ekrana gelecek. Yeni bölümde; Ece yaşadığı unutulmaz gecenin etkisini üzerinden atamaz. Başta Harun ve Beliz olmak üzere tüm ev halkı Ece’nin bu hale gelmesinin nedeni merak etmektedir. Harun ve Kerem Ece’yi bu hale sokanın Yağız olduğundan emindir.

Harun ve Kerem Yağız’la yüzleşmek için okula giderler. Evren derin bir pişmanlık içindedir. Ece’yle konuşmak istemektedir fakat Ece’nin Evren’in yüzünü bile görecek hali yoktur. Derin ise babasının isteğine boyun eğip yurt dışına gitme kararı alır. Bunu öğrenen Kerem, Derin’i korkularıyla yüzleştirmek ve onu kararından döndürmek için elinden geleni yapar.

Evren ise pişmanlıklarla boğuşurken Yağız’ın sürekli araya girmesinden bunalır. İkisi de hınçlarını birbirlerinden çıkartacaklardır ama son anda gelen bir haber, Yağız’ın tüm dünyasını altüst eder.