Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da katil gerçekten Burak mı? Samet Kaan Kuyucu, “Yargı evreninde her an her şey olabilir” dedi

Yargı’da katil gerçekten Burak mı? Samet Kaan Kuyucu, “Yargı evreninde her an her şey olabilir” dedi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Samet Kaan Kuyucu, Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’ nın yeni sezonunda adliye muhabiri ‘Burak’ karakterini canlandırıyor. Dizinin 30 Ekim Pazar günü yayınlanan son bölümünde katilin ‘Burak’ olduğu yönündeki şüpheler arttı.

Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda hakkında merak edilenleri anlatan genç oyuncu, izleyicinin heyecanla beklediği “Katil kim?” sorusuna ise kaçamak bir yanıt verdi. Kuyucu; “Ben de bilemiyorum, ‘Yargı’ evreninde her an her şey olabilir. Göreceğiz hep birlikte” yanıtıyla merakı artırdı.

Oyuncu Yargı’da rol almaktan duyduğu mutluluğu ise şu sözlerle ifade etti; “Oynadığınız projenin çok sevilmesi ve izlenmesi harika bir şey. Fakat beni en çok mutlu eden şey, hem bu kadar kaliteli bir iş olup hem de dünyanın dört bir yanından insanlara ulaşabilmesi. Ekipteki herkes işinin ehli ve bu sayede sette kendimi çok güvende hissediyorum. Her sete gidişimde mesleki tatmini hissettiğim bir tecrübe oluyor. Her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum.”

Yargı'da katil gerçekten Burak mı? Samet Kaan Kuyucu, "Yargı evreninde her an her şey olabilir" dedi 7

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon’u, yıllardır seyirci olarak takip ettiğini ve kalemine bayıldığını belirten Kuyucu;  “Bu kadar özenli, nakış gibi işlenen bir senaryonun içinde olmak, oyuncu olarak içimdeki oynama güdüsünü coşturuyor. Her hafta heyecanla yeni bölüm senaryosunun yollarını gözlüyorum. Bu bölümde “Yargı” evreninde neler oluyor, karakterim neler yapacak, olaylar nereye evrilecek? Tüm bu sorular, tüm bu heyecanlar müthiş hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

Canlandırdığı Burak karakteriyle benzer yönleri olduğunu da belirten Kuyucu, “Bende tıpkı Burak gibi mesleğimde daha iyi olmak için hırsla çalışan, azimli biriyim. Burak, karşısındakinin diline göre konuşan, her ortama çok iyi adapte olabilen, sosyal zekâsı çok yüksek biri. Hatta belki dahilik derecesinde yüksek. Ben onun kadar bukalemun değilim. Özellikle bir konuda çok ayrışıyoruz” şeklinde konuştu.