Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin dizilerdeki reyting bunalımına çare olacak dizi Aslı Enver’den gelecek!

Fox TV’nin dizilerdeki reyting bunalımına çare olacak dizi Aslı Enver’den gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, uzun süredir dizi tutturma konusunda büyük zorluk yaşıyor. Kanalın kısa sürede önemli yapımlara final yaptırmasının ardından yaşanan izleyici tepkisi, kendisini farklı yollarla gösteriyor. Fox TV’de yayınlanan diziler eskisi kadar öne çıkamıyor.

İşte bu durumu değiştirmeye aday bir dizi yakında dikkatleri çekecek. Aslı Enver’in başrolünde yer alacağı Benim Adım Farah isimli diziden bahsediyoruz. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok başarılı bir proje olması beklenen Benim Adım Farah için ön hazırlıklar yapılıyor.

Disney Plus ile özel bir anlaşması bulunan Aslı Enver, Arayış isimli dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından yeni projesine odaklanacak. Bir tarikatın elinden arkadaşını kurtarmaya çalışan karakter ile Arayış dizisinde yer alan Aslı Enver, önümüzdeki dönemde Fox TV dizisindeki karakter ile çok konuşulacak.

The Cleaning Lady yani Temizlikçi Kadın olarak bilinen dizi Türkiye’ye Benim Adım Farah ismiyle uyarlanıyor. İsim değişikliği daha önce birçok kez yaşandığı için bu dizi için de böyle bir düzenleme olursa şaşırmayın.

Fox TV'nin dizilerdeki reyting bunalımına çare olacak dizi Aslı Enver'den gelecek! 7

Arjantin’de La chica que limpia’ya ismiyle 2017 yılında yayınlanan dizide, cerrah bir kadının beş yaşındaki oğlunun nadir görülen bir hastalığı atlatması için yaptığı büyük fedakarlıklar konu ediliyor. Kadın, ABD’deki bir kemik iliği kliniğine yatırdığı oğlu için temizlik işçisi olmayı göze alıyor.

Tesadüfen ciddi bir suça tanık olan kadın, oğlunun tedavisi için mafyanın temizlikçisi olarak çifte bir hayat yaşıyor. Ailesinden sırlar saklayan, cinayet mahallerini temizleyen ve kanunlardan kaçmaya başlayan kadının hikayesi büyük ilgi çekmişti.

İşte Aslı Enver de yeni sezonda Fox TV’nin arzu ettiği yüksek reytingleri elde edebilecek bir rol için yakında sete çıkacak.

Fırat Tanış’ın da başrolünde yer aldığı Benim Adım Farah isimli yeni dizi heyecanla beklenen bir yapım konumunda. Aslı Enver’in ekrana geri dönüşünün yanı sıra, etkileyici hikayesiyle de Benim Adım Farah dizisinin çok iyi reytingler alma potansiyeli dikkat çekiyor.