Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da katil ortaya çıktı! Peki bundan sonra ne olacak?

Yargı’da katil ortaya çıktı! Peki bundan sonra ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon izleyicileri karşısına fırtına gibi çıkan Kanal D dizisi Yargı, reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Yayına geldiği ilk günden bu yana sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi etkisi altına alan dizide katil nihayet ortaya çıktı. Bundan sonra ne olacağı ise büyük merak konusu.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi senarist Sema Ergenekon’ın yıllar süren ince bir çalışmasının sonucu. Dizinin senaryosunu hazırlarken adliyelerde ve avukatlık bürolarında araştırma yapan Ergenekon’un bu emeği karşılığını aldı ve dizi başarılı oyunculuklarla birleşince çok başarılı oldu.

Yargı dizisinde izleyiciler uzun zamandır çok önemli bir konuya kitlenmişti. Katilin kim olduğuna! Katilin kimliği o kadar başarılı bir şekilde gizlenmişti ki herkesin bir tahmini vardı. Hatta bu konuda sosyal medyada bahisler bile açılmıştı.

Geçen hafta dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, yayınlanacak ilk bölümde katilin kimliğinin açıklanacağı belirtilmişti. Bu yüzden tüm izleyiciler de dizinin bu bölümüne odaklanmıştı.

Yargı'da katil ortaya çıktı! Peki bundan sonra ne olacak? 7

Ay Yapım tarafından çekilen dizinin son bölümü dün akşam yayınlandı ve katil ortaya çıktı. Ilgaz ve Ceylin kurdukları telefon tuzağıyla İnci’nin katilinin ortaya çıkardı. Katilin Engin olduğu belli oldu. Ilgaz katilin Engin olduğunu düşünürken Ceylin, Yekta’dan şüpheleniyordu.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde geçmişe dönüş yapılarak cinayetin nasıl gerçekleştiği de gösterildi. Engin, İnci’ye saplantı derecesinde aşıktır. Evine gelip hocası ile neler yaşadığını anlatan İnci’yi dinledikçe öfkesi artan Engin,aralarında geçen kavga sonrasında Engin, İnci’yi öldürür.

Böylece Yargı dizisindeki büyük sır ortaya çıktı, izleyiciler de rahatladı. Ancak bundan sonra ne olacağı merak konusu. Katilin gizli kimliği diziyi sürükleyen en önemli unsurlardan biriydi. Katilin ortaya çıkmasıyla izleyicilerin diziye olan ilgisinin azalıp azalmayacağı merakla bekleniyor. Bu durumda dizinin temposunu düşürmemek için senaryo ekibine büyük iş düşüyor.