Ana sayfa Dizi Haberleri Gündemden düşmüyor; Hande Erçel bu defa reklam geliriyle gündemde!

Gündemden düşmüyor; Hande Erçel bu defa reklam geliriyle gündemde!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Hande Erçel’in Kerem Bürsin ile baş rolü paylaştığı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi bitti ancak güzel yıldız gündemden düşmüyor.

Dizide ki partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşayan güzel oyuncu gerek iş yaşamı gerek özel yaşantısıyla sürekli gündemde. Türkiye’nin en popüler ünlü çifti olan Bürsin ve Erçel ikilisi en son birlikte ABD’ye gidecekleri haberleriyle gündeme gelmişti.

Çift 25 Kasım’da ABD’ye uçacak. Orada üç ay kalmayı planlayan çift halen kendilerine kiralık bir ev arıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti ABD’de geçirecekleri üç ay boyunca hem dinlenecek hem de kendilerini geliştirmek üzere eğitimler alacak.

Gündemden düşmüyor; Hande Erçel bu defa reklam geliriyle gündemde! 7

Öte yandan Hande Erçel  dört yıldır çalıştığı ünlü bir hazır giyim markası ile yeniden anlaşma sağladı. Oyuncunun yeni reklam anlaşmasından aldığı ücret gündem oldu.

Markanın sonbahar-kış koleksiyonu için kamera karşısına geçen popüler oyuncunun, rol aldığı reklam filminden 1.5 milyon TL kazandığı iddia edildi.

Sosyal medya hesabından marka ile ilgili birçok kıyafet tanıtımı yapan Hande Erçel, bu şekilde de önemli gelir elde etmeyi başaran nadir isimlerden birisi oldu.

Güzel fiziği ile dikkat çeken oyuncunun çabalarının markanın satışlarına da çok olumlu yansıdığı ve anlaşmanın da bu nedenle yenilendiği ortaya çıktı.