Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’ın kavuşamayan iki aşığı Esra ve Ozan dergiye kapak oldu sosyal medya yıkıldı!..

Aşk Mantık İntikam’ın kavuşamayan iki aşığı Esra ve Ozan dergiye kapak oldu sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam,  yaz dizisi olarak ekranlara merhaba dedi ancak dizi gördüğü ilgi üzerine yeni sezonda da devam kararı aldı.

İlhan Şen ve Burcu Özberk’in hayat verdiği ‘Ozan’ ve ‘Esra’ karakterleri izleyici tarafından kısa sürede benimsendi. Adından da anlaşılacağı gibi, aşk ve intikam temaları üzerine kurulu romantik- komedi tarzındaki dizide birbirine aşık ancak bir türlü kavuşamayan karakterlere hayat veren Özberk ve Şen ikilisi Hello Dergisi’nin yeni sayısına  kapak oldu.

Aşk Mantık İntikam'ın kavuşamayan iki aşığı Esra ve Ozan dergiye kapak oldu sosyal medya yıkıldı!.. 8

Dergi için objektif karşısına geçen çiftin pozları hayranlarını mest etti. Çift, dergiye samimi açıklamalarda bulundu.  İlhan Şen, ‘Dizide olduğu gibi aşk sizce de bazı zamanlar intikam içerir mi? Yoksa durum daha mı farklıdır kendi bakış açınızdan’ sorusunu şu şekilde yanıtladı;

“Herhangi bir şey intikam içermemeli bence. Hele ki adına aşk denen dürtü. Asla. Varsa elde kalan bir güzel anı biten bir aşkın sonunda, tamamdır.”

Aşk Mantık İntikam'ın kavuşamayan iki aşığı Esra ve Ozan dergiye kapak oldu sosyal medya yıkıldı!.. 9

Güzel oyuncu Burcu Özberk ise aynı soruya, “İntikam için çok hırslı ve canının çok yanmış olması gerekir. İçinde az da olsa merhamet duygusu barındıran bir insan intikam alamaz diye düşünüyorum, ben yapamam herhalde” yanıtını verdi.

Dergiye verdikleri pozları instagram hesaplarına da taşıyan Burcu Özberk ve İlhan Şen’in pozları takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.