Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’da kim haklı? Ilgaz mı Ceylin mi?

Yargı’da kim haklı? Ilgaz mı Ceylin mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı her pazar akşamı izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Dizinin 18 Aralık Pazar akşamı yayınlanan 48. bölümüyle izleyiciyi yine duygudan duyguya sürükledi. Ilgaz ve Ceylin’in yüzleşmesi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Ilgaz’ın Ceylin’e “Değiştin sanmıştım” cümlesinin ardından Ceylin, ailesi yüzünden içine düştüğü çaresizliği anlattı. Ceylin yeğeni Parla’nın cezasını çekmesini isteyen Ilgaz’a onu kendi elleriyle teslim edeceğine söz verdi. Ancak Çınar’dan Parla’nın pasaportunu alan Ceylin, evliliği pahasına yeğeni Parla’yı kaçırmaya karar verdi.  Peki Kim Haklı? Dizinin sosyal medya hesabında izleyiciye bu soru soruldu. Yapılan yorumlar ise dikkat çekici. Yargı'da kim haklı? Ilgaz mı Ceylin mi? 7

“Sence kim doğru olanı yaptı? Ilgaz mı Ceylin mi?” sorusuna cevap aranan paylaşım kısa sürede binlerce yorum aldı. Her ikisini de kendine göre haklı bulan izleyicinin yanı sıra, Ceylin’in yaptığının affı olmadığını düşünen ve Ilgaz’ı haklı bulan izleyici sayısı oldukça fazla.

Yargı 25 Aralık Pazar akşamı 49. yeni bölümüyle ekrana gelecek. İzleyici Ceylin’i havaalanında yakalayan Ilgaz’ın ne yapacağını son derece merak ediyor.