Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi reytinglere öyle bir damga vurdu ki, diğer diziler için erişilmez oldu! Peki bu başarının ana sebebi ne?

Yalı Çapkını dizisi reytinglere öyle bir damga vurdu ki, diğer diziler için erişilmez oldu! Peki bu başarının ana sebebi ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinin reyting rekorları kırmaya devam etmesi ve her yeni bölümde izleyici sayısını artırması şaşkınlık yaşatmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 14 reytinglere kadar ulaşması müthiş bir başarı olarak kabul ediliyor.

Tüm dünyayı etkileyin Dünya Kupası final karşılaşması Arjantin ve Fransa arasında oynandı ve TRT1 ekranlarında da yayınlandı. Böyle önemli bir organizasyon 20’li reytingler alırken, Yalı Çapkını dizisinin 14’lü oranlara kadar çıkmış olması başarının ne kadar büyük olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Peki bu başarının arka planında hangi gerçekler var? İzleyiciler hikayeyi çok sevdi ve gerçek bir hayat hikayesinden Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı kitabın uyarlaması olması ilk dikkat çeken detay. Ancak perde arkasında başka gerçekler de var. Özellikle de set ortamında oyuncular arasındaki ilişkinin de dizinin bu başarısında büyük payı olduğunu söyleyebiliriz.

Başrolde yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir çok doğru bir tercih olarak ekrana yansıyor. Daha önce Öğretmen dizisinde de birlikte rol alan ikili, inandırıcılıkları ile bu başarının en önemli faktörlerinden birisi oldu.

Dizide Abidin karakterini canlandıran Ersin Arıcı da Yalı Çapkını’nın bu büyük başarısının arka plandaki ekip ruhundan kaynaklandığını söyledi. Setten bahseden oyuncu, her şeyin iyi gittiğini ve güzel bir tempoda çalıştıklarını, yeni bölümlerin heyecanını kendilerinin de hissettiğini ifade etti.

Yalı Çapkını dizisi reytinglere öyle bir damga vurdu ki, diğer diziler için erişilmez oldu! Peki bu başarının ana sebebi ne? 7

Yalı Çapkını dizisinin başarısı için de oyuncu şu değerlendirmeyi yaptı: “Bence oyuncuların birbirleri ile kurduğu iletişim ile alakalı. Çünkü oradaki iletişim ne kadar güçlü olursa, işe de öyle yansıyor. Ekibimiz çok iyi. Yönetmenimiz, görüntü yönetmenimiz, yapım çok iyi. Onun için başarı bence rastlantı gibi, ama ansambl çok iyi.”

Ersin Arıcı “ansambl” kelimesini özellikle kullanarak, dizinin hikayesinde oyuncuların rollerinin eşit öneme sahip olmasının başarıyı getirdiğini ifade etmiş oldu.

Gerçekten de Yalı Çapkını dizisinin hikayesinde çok sayıda karakter olması, her karakterin hikayesinin merak unsurlarıyla dolu olması ve hikayenin çok iyi bir şekilde sunulması ile bu büyük başarının elde edildiği anlaşılıyor.