Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da nihayet izleyicinin isteği gerçekleşti! İnternete özel hali yayınlanan o sahne alev alev yaktı!

Yargı’da nihayet izleyicinin isteği gerçekleşti! İnternete özel hali yayınlanan o sahne alev alev yaktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her bölümüyle olay yaratan Yargı dizisinin pazar akşamı yayınlanan 17. bölümü çok çarpıcı bir sahneyle sona ermişti. Ceylin ve Ilgaz’ı nihayet yakınlaştıran bu sahnenin çok kısa kesilmesi izleyicinin heyecanını kursağına bırakmıştı. Nihayet sahnenin internete özel versiyonu paylaşıldı.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin pazar akşamı yayınlanan 17. bölümünde Engin’in katiline bir adım daha yaklaşılmıştı. Cinayetle ilgili araştırma son hızla sürerken dizinin son bölümüne esas damgasını Ceylin ve Ilgaz’ın yakınlaşması vurmuştu.

Yargı’da nihayet izleyicinin isteği gerçekleşti! İnternete özel hali yayınlanan o sahne alev alev yaktı! 7

Son bölümün son sahnesinde Ceylin, sinirlendiği Ilgaz’ı sandalyeye itmiş ve ardından çift tutkulu bir şekilde öpüşmeye başlamıştı. Ancak RTÜK sebebiyle elbette bu sahne kısa kesildi ve bölüm sona erdi.

Çok kısa süren bu sahne, aylardır Ceylin ve Ilgaz’ın öpüşmesini bekleyen izleyicilerin hevesini kursağında bırakmıştı. 17. bölümün ardından izleyiciler sosyal medyada yapım şirketini istek yağmuruna tutmuştu. İzleyiciler bu sahnenin internete özel daha uzun versiyonunu görmek istiyordu.

Ay Yapım izleyicinin bu isteğini gerçekleştirdi ve sahnenin internete özel biraz daha uzun versiyonunu paylaştı. İzleyiciler de isteklerinin karşılanmasının mutluluğunu yaşadı. İşte o sahne…

Yargı’nın 17. bölümünde senarist yine ters köşe yapmış ve Engin’in katili için okları hiç umulmayan birine yönlendirmişti. Olay yerinde ve delillerde yapılan incelemeler sonucunda Komiser Eren katilin uzun saçlı bir erkek olduğuna karar vermişti. Bu durum tüm gözlerin, dizinin tek uzun saçlı erkek karakteri olan polis Niyazi’ye yönlenmesine neden olmuştu.