Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman kar paylaşımıyla meslektaşlarına adeta gol attı!..

Tolgahan Sayışman kar paylaşımıyla meslektaşlarına adeta gol attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, en son ekranlara Show TV’de yayınlanan ‘Şeref Sözü’ isimli diziyle gelmişti. Dizinin düşük reytinglerinden dolayı 4. bölümde yayından kaldırılmasından sonra oyuncu televizyon dizilerine ara verdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, Han Medya ve Yapım isimli bir şirket kurarak kariyerinde bir ilke imza attı ve ekran arkasında yer almaya karar verdi.

Oyuncu zaman zaman instagram paylaşımlarıyla hayranlarıyla hasret gideriyor. Ünlü oyuncu, tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışını değerlendirip sosyal medya hesabında bembeyaz karlar altında poz verdi.

Tolgahan Sayışman kar şıklığıyla da adeta karda poz veren meslektaşlarının bir sıfır önüne geçti. Oyuncu paylaşımına; ‘Bakmayınız böyle poz verdiğime pek aram yok karlı havalarla’ notunu düşerek, soğuk havaları pek sevmediğinin de altını çizdi.

Tolgahan Sayışman kar paylaşımıyla meslektaşlarına adeta gol attı!.. 7

2017’de Los Angeles’ta meslektaşı Almeda Abazi ile evlenen yakışıklı oyuncunun mutlu bir beraberliği var. Tolgahan Sayışman’ın paylaşımının altına yorum yapan Almeda Abazi oyuncunun kıyafetini kendisinin seçtiğini belirterek, ‘Ohh tospik gibi de giydirmişim’ notunu düştü.

Instagram’da 2.1 milyon takipçisi olan oyuncunun kar pozu kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Tolgahan Sayışman’ın hayranları fotoğrafın altına, ‘Çok özlemişiz’ şeklinde yorumlarda bulundular.

2019 yılında oğlu Efehan’ın dünyaya gelmesi ile ilk kez baba olan Tolgahan Sayışman geçtiğimiz yıl Haziran ayında kızı Alina’nın doğmasıyla ikinci kez babalığı tattı. Oyuncu, sosyal medya hesabından zaman zaman çocuklarıyla birlikte de paylaşımlarda bulunuyor.