Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı’da tansiyon yükseliyor! Düğümler çözülmeye başlıyor!

Yargı’da tansiyon yükseliyor! Düğümler çözülmeye başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin her pazar akşamı izleyiciyle buluşan heyecanlı dizisi Yargı’da tansiyon yine yükseliyor. Son iki bölümdür heyecan dozajı düşük sahnelerden şikayet eden izleyiciler için Yargı’da işler hızlanmaya başlıyor.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra Mehmet Yılmaz Ak, Nergis Öztürk, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Uğur Polat gibi usta isimlerin yer aldığı Yargı dizisi son iki bölümdür düşük temposu sebebiyle eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak yayınlanan yeni bölüm fragmanı izleyiciyi yeniden büyük bir heyecana sürükleyeceğine işaret ediyor.

Yeni bölüm fragmanında Ceylin, laboratuvarda delillerle oynama yapan kişiye dair çok büyük bir ipucu yakalıyor. Acar avukat Ceylin’in, bu ipucu üzerine tüm dikkatini Niyazi’ye yönlendiriyor. Böylece uzun süredir Niyazi’den kimsenin şüphelenmemesine isyan eden izleyici de rahat bir nefes alacak.

Engin’i öldüren ve laboratuvarda delilleri değiştiren kişinin Niyazi olduğunun öğrenilmesinden sonra hiç kimsenin bu kişiden şüphelenmemesi izleyiciyi çileden çıkarmıştı. İzleyici de tepkisini sosyal medya paylaşımlarıyla dile getirmişti.

Ancak şimdi ortada çok büyük bir soru işareti var. Niyazi bir tetikçi. Peki tetiği kimin için çekti, delilleri kimin için değiştirdi? Dolayısıyla şimdi önemli olan azmettiricinin kim olduğu. Niyazi’nin suçlu olduğunun ortaya çıkmasıyla azmettiriciyi de çok kısa zamanda öğreneceğiz.

Bu arada reytinglerde çok başarılı giden Yargı dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. En son 2016 yılında Vatanım Sensin dizisinde rol alan, 2020’de de Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan Şükran Ovalı, Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Ovalı, Yargı dizisinde Derya karakterini canlandıracak.