Ana sayfa Sosyal Medya Yıllar önce 20 Dakika dizisinde birlikte rol alan Tuba Büyüküstün ve Fırat Çelik yeniden bir arada!..

Yıllar önce 20 Dakika dizisinde birlikte rol alan Tuba Büyüküstün ve Fırat Çelik yeniden bir arada!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Netflix için çekilen Another Self dizisinin çekimlerini bitiren dünyaca ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün soluğu Fransa’nın Paris şehrinde aldı.

Tuba Büyüküstün Paris’te oyuncu arkadaşı Fırat Çelik ile buluştu. İki ünlü isim 2013 yılında Star TV’de yayınlanan ve o dönem büyük ses getiren  20 Dakika adlı dizide birlikte rol almıştı.

Tuba Büyüküstün, dizide işlemediği bir suçtan dolayı hapse düşen ‘Melek’ karakterine hayat verirken, Fırat Çelik ise, Melek’in davasını takip eden genç, cevval komiser ‘Ozan’ karakterini canlandırmıştı.

İkilinin Paris’teki buluşmasını Tuba Büyüküstün’ün instagram paylaşımı ele verdi. Kendi fotoğrafını paylaşan oyuncu, fotoğrafı Fırat Çelik’in çektiğini belirterek oyuncuyu da etiketledi.

Yıllar önce 20 Dakika dizisinde birlikte rol alan Tuba Büyüküstün ve Fırat Çelik yeniden bir arada!.. 8

İkilinin buluşması hayranlarını da heyecanlandırdı ve 20 Dakika dizisini akla getirdi. Fotoğrafın altına ‘ikilinin hayranları tarafından Melek ve Ozan’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Öte yandan bazı takipçileri Tuba Büyüküstün’e, oyuncuyu çok özlediklerini söyleyerek, Netflix için çekilen Another Self dizisinin yayın tarihini sordu. Büyüküstün, soruya bir bilgisi olmadığı şeklinde yanıt verdi.

Yıllar önce 20 Dakika dizisinde birlikte rol alan Tuba Büyüküstün ve Fırat Çelik yeniden bir arada!.. 9

Tuba Büyüküstün’ün adı geçtiğimiz günlerde yazar Büşra Cebe’nin 2021 yılında ilk baskısı gerçekleştirilen Siyaha Bulaşan Kadınlar romanından uyarlanacak yeni dizi projesi için gündeme gelmiş, Disney Plus’a çekilecek dizi için Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif gittiği haberleri basında yer almıştı.

Oyuncunun bir takipçisi Tuba Büyüküstün’e bu konuyla ilgili ‘haberler doğru mu?’ sorusunu sordu. Tuba Büyüküstün’ün hayranının sorusuna, ‘Henüz kesin bir şey yok’ yanıtını vermesi dikkat çekti.