Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’daki Engin rolü, yetenekli oyuncu Onur Durmaz’a ödül kazandırdı!

Yargı’daki Engin rolü, yetenekli oyuncu Onur Durmaz’a ödül kazandırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de pazar akşamları ekranlarda fırtınalar estiren dizisi Yargı son hızıyla devam ediyor. Bu yılın hiç kuşkusuz en iyi yeni dizisi olan Yargı dizisi ve oyuncuları ödülleri arka arkaya sıralıyor. Son ödül Engin’i canlandıran Onur Durmaz’a geldi!

Her hafta yayınlanan bölümüyle sosyal medyada tartışmalar yaratan Yargı dizisi pazar akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi yüzde 100 yerli içeriği ve yetenekli oyuncularıyla büyük övgüler alıyor.

Bu sezonun en başarılı dizisi olan Yargı, arka arkaya ödül kazanmaya da devam ediyor. Dizinin son ödülü, Engin’i canlandıran yetenekli oyuncu Onur Durmaz’ın performansına geldi. Onur Durmaz, Engin karakterini canlandırırken ortaya koyduğu başarılı performansıyla Yılın Marka Ödülleri’nde En İyi Çıkış Yapan Oyuncu kategorisinde birinci oldu.

Yargı’daki Engin rolü, yetenekli oyuncu Onur Durmaz’a ödül kazandırdı! 32

1991 doğumlu oyuncu bugüne kadar farklı yapımlarda rol almasına rağmen Yargı dizisinde canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Saf bir karakterden psikopata dönüşen Engin’i inanılmaz bir performansla canlandıran yetenekli oyuncu herkesten övgü aldı.

Onur Durmaz, dizideki katil rolüyle izleyiciyi ters köşeye yatırdı ve beşinci bölümden sonra başlayan hikayesiyle de Yargı’nın en çok konuşulan ismi oldu. Canlandırdığı karakterin ölümüyle dahi olay yarattı.

Engin Tilmen karakterine hayat veren Onur Durmaz, dizinin ilk bölümlerinde halim selim yeni bir avukat olarak dikkatleri üzekine çekmeyen genç bir adamdı. Hatta silik bir kişilik olarak dizinin pek de konuşulmayan ismiydi. Fakat Engin’in, dizinin kilit isimlerinden birisi olduğu sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla, Onur Durmaz’ın da izleyicinin bir anda keşfettiği bir isme dönüşmesi bir oldu.