Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyanın sevgilisi Sen Çal Kapımı dizisi, Mart ayında HBO Max’de yayınlanacak

Dünyanın sevgilisi Sen Çal Kapımı dizisi, Mart ayında HBO Max’de yayınlanacak

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Fox TV’de yayınlanan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı “Sen Çal Kapımı”, Mart ayında HBO MAX’ta izleyiciyle buluşacak.

ABD’nin en önde gelen paralı televizyon kanallarından HBO, geçtiğimiz günlerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisini yayınlayacağını duyurmuştu. ABD’li kanalda yayınlanacak ikinci Türk dizisi Sen Çal Kapımı oldu.

Sen Çal Kapımı HBO Max'ta
Fox TV’de yayınlanan, senaryosu Ayşe Üner Kutlu, Deniz Gürlek, Melek Seven tarafından yazılan, MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı, bir yaz dizisi olarak ekrana gelmiş, seyircinin sevgisini kazanınca 2 sezon devam etmişti.

47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Dizisi ve başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in performansıyla En İyi Dizi Çifti ödülünü kazanan Sen Çal Kapımı sadece Türkiye’de değil dünyada da yankı uyandırdı.

Sen Çal Kapımı - Hande Erçel - Kenan Bürsin
Romantik komedi tarzındaki dizinin yurt dışındaki gösterimleri sonrası, sosyal medyadan büyüyen ilgiyle birlikte dizinin yurt dışı yolculuğu hız kazandı ve 85 ülkede Sen Çal Kapımı dizisi yayınlanmaya başladı.

48 yıl önce kurulan Time Warner’a ait kanal bugüne kadar Sex and The City, The Sopranos, Game of Thrones, Westworld gibi birçok unutulmaz diziyi izleyicilerle buluşturmuştu.