Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz tek isteğini açıkladı!..

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz tek isteğini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Pınar Deniz,  pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisindeki güçlü performansıyla ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

Yargı’da avukat ‘Ceylin’ karakterini canlandıran oyuncu, partneri Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Yargı dizisinde çok başarılı bir iş çıkarttı.

Kanal D ekranında her hafta izleyicileri mest eden bir performansa imzasını atan oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımda tek isteğini açıkladı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz tek isteğini açıkladı!.. 8

Sosyal medya paylaşımlarında sık sık yaz aylarını çok sevdiğini belirten ve kışın bile yazdan kalma paylaşımlarda bulunan güzel oyuncu yine kural bozmadı ve yaz aylarından kalan bir fotoğrafını paylaşarak altına; ‘Tek istediğim sınırsız gökyüzü’ notunu düştü.

Yargı dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşayan Pınar Deniz bu dizi sayesinde birbiri ardına yeni teklifler alıyor. Oyuncu, yazı çok sevse de yaz aylarında da çalışacak gibi görünüyor. Pınar Deniz, yakın zaman önce yaptığı anlaşma ile Disney Plus’un yeni ekran yüzlerinden birisi olmayı kabul etmişti.

Pınar Deniz hayranları oyuncudan gelecek yeni haberleri beklerken, Disney Plus yetkililerinin projeyi belirledikleri ve oyuncunun yeni rolünün netleştiği gelen haberler arasında.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz tek isteğini açıkladı!.. 9

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı Star isimli dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Pınar Deniz’in düşünüldüğü ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş gelişmeleri aktarırken, BKM’nin dizisinin hikayesi de herkesi sarsacak kadar etkili olacak.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu şekillendirmeye devam ettiği dizide gündüzleri oyunculuk yaparak hayatını kazanan ama geceleri seri katile dönüşen ‘Yasemin’ isimli bir karakterin hikayesi anlatılacak.

Yargı dizisinin sezon finali yapmasının ardından Pınar Deniz’in Star isimli Disney Plus projesi için sete çıkması bekleniyor. Kanal D’nin çok başarılı giden Yargı dizisini ikinci sezonda da devam ettirmesine kesin gözüyle bakılırken, Pınar Deniz ise, yaz aylarını yeni projenin çekimleri için geçirecek gibi gözüküyor.