Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum sadece reytinglerde değil sosyal medyada da ortalığı yıkıyor!

Mahkum sadece reytinglerde değil sosyal medyada da ortalığı yıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin perşembe akşamları milyonlarca izleyiciyi ekrana kitleyen dizisi Mahkum, başarısını artırarak yoluna devam ediyor. Her bölümüyle tartışmalar yaratan dizi, reytinglerde birinciliği elden bırakmazken sosyal medyadaki başarısı çok dikkat çekici.

Güney Kore yapımı olan Innocent Defendant isimli yapımdan uyarlanan Mahkum, hem etkili aksiyon sahneleri hem de başrol oyuncularının güçlü performansları ile adından konuşturuyor. Dizi sadece reytinglerde değil sosyal medyada da çok büyük başarı gösteriyor.

Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin YouTube’da üç ay önce paylaşılan birinci bölümünün izleyici sayısı 10 milyonu geçti. İki ay önce yayınlanan ikinci bölüm de 7.7 milyon izleyiciye ulaştı. Dizinin YouTube kanalının takipçi sayısı ise 500 bini geçti.

Mahkum sadece reytinglerde değil sosyal medyada da ortalığı yıkıyor! 7

Mahkum dizisi şubat ayında da sosyal medyada büyük bir başarıya imza atmıştı. Dizi, bir ay içinde en çok takipçi elde eden dizilerin listelendiği The Wit List’in yaptığı araştırmaya göre Instagram ortamında en çok takipçi artışı sağlayan dizi oldu. Mahkum dizisi, 240 binin üzerine çıkan takipçi sayısını giderek arttırmaya da devam ediyor.

Perşembe rekabetinde Mahkum dizisi bir numara konumunu sürdürüyor. Tüm izleyici gruplarında 8’li oranlar elde ederek yoluna devam eden dizi, tüm rakiplerinin önünde yer alıyor. 13. bölümü geride kalan dizi bugüne kadar birinciliği hiç elden bırakmadı.

Bu arada Mahkum dizisinde çok önemli bir oyuncunun ayrılığı izleyicileri çok üzdü. Mahkum’da Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya diziden ayrılıyor. Ayrılığın gerekçesi Cemre karakterinin hikayedeki yerinin sona ermesi. Seray Kaya’nın ayrılığı iki bölüm sonra gerçekleşecek.