Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı’nın çok beklenen o sahnesi izlenme rekoru kırdı!

Yargı’nın çok beklenen o sahnesi izlenme rekoru kırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı, pazar akşamı 17. bölümüyle ekrana geldi. Bölümün son sahnesi, izleyicilerin uzun süredir beklediği sahneydi. Ceylin ve Ilgaz’ın yakınlaştığı bu sahnenin internette paylaşılan uzun versiyonu büyük bir rekora imza attı.

Yargı’nın pazar akşamı yayınlanan son bölümüne Ilgaz ve Ceylin’in yakınlaştığı sahne damgasını vurmuştu. Son bölümün son sahnesinde Ceylin, sinirlendiği Ilgaz’ı sandalyeye itmiş ve ardından çift tutkulu bir şekilde öpüşmeye başlamıştı. Ancak RTÜK sebebiyle elbette bu sahne kısa kesilmiş ve bölüm sona ermişti.

Bunun üzerine dizinin yapımcıları izleyicinin yoğun isteğiyle karşılaştı. İzleyiciler bu sahnenin kesilmemiş ve uzun versiyonunu internette izlemek istiyordu. Ay Yapım izleyicinin bu isteğini kırmadı ve dün bu sahnenin internete özel versiyonunu paylaştı.

Yargı’nın çok beklenen o sahnesi izlenme rekoru kırdı! 60

Ve bu görüntü gerçek bir izlenme rekoruna ulaştı. Yaklaşık iki dakikalık bu sahne paylaşıldıktan sadece 19 saat sonra 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Bir gün sonra ise bu izlenme oranı 1,5 milyona yaklaştı.

Yargı’nın 17. bölümünde senarist yine ters köşe yapmış ve Engin’in katili için okları hiç umulmayan birine yönlendirmişti. Olay yerinde ve delillerde yapılan incelemeler sonucunda Komiser Eren katilin uzun saçlı bir erkek olduğuna karar vermişti.

Bu arada Yargı’nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu bölümde Engin’in katili ortaya çıkıyor. Ancak kim olduğu gösterilmiyor. Bu sahnede bulunan Eren, Pars ve Engin’in şaşkın yüz ifadesi katilin hiç umulmadık biri olduğuna işaret ediyor.