Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın Yaman’ı Toprak Can Adıgüzel’den duygusal doğum günü paylaşımı!..

Kalp Yarası’nın Yaman’ı Toprak Can Adıgüzel’den duygusal doğum günü paylaşımı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Alev Alev dizisindeki ‘Ali’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Toprak Can Adıgüzel şu sıralar ATV dizisi Kalp Yarası’nda ‘Yaman’ karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Keskin hatları olan ‘Yaman’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu 30 yaşına bastı. Toprak Can Adıgüzel, instagram hesabından yaptığı paylaşımında doğum günününde hissettiklerini hayranlarıyla şu sözlerle paylaştı;

“Doğum günümü kutlayan herkese sonsuz teşekkür.. Artık 3’lü rakamlara geçtik 30 olduk.. Enteresan geliyor insana.. Hayal ettiğim şeyleri tam istediğim, denk getirmeye çalıştığım yaşlarda yapabildiğim için çok şanslıyım.. Bu doğum günümü bana unutulmaz kılan herkese çok sevgi, çok teşekkür.”

1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen Toprak Can Adıgüzel, lise yıllarında tiyatro ve müzik ile ilgilenirken, ne yöne savrulacağını bilmiyordu.

Müzik konusunda ilerlemek isterken, bir anda oyunculuk yaprak için İstanbul’a gelen ve İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk okuyan Adıgüzel sonunda oyunculukta karar kıldı.

Oyuncunun başarılı bir performans sergilediği Kalp Yarası dizisindeki partneri, dizide ‘Betül’ karakterine hayat veren oyuncu Zehra Yılmaz da Adıgüzel’in doğum gününü instagram hesabından yaptığı aşağıdaki paylaşımla kutladı.

Kalp Yarası'nın Yaman'ı Toprak Can Adıgüzel'den duygusal doğum günü paylaşımı!.. 7