Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’ten sonra Kutsi’nin Annemizi Saklarken başarısı kısa sürdü!

Benim Adım Melek’ten sonra Kutsi’nin Annemizi Saklarken başarısı kısa sürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kuti, iki sezon süren ve TRT1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koydu. Canlandırdığı Halil Sirhan karakteri ile gönülleri de kazanan oyuncu, 1973 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

2009 yılında itibaren dizilerde rol almaya başlayan Kutsi, Doktorlar isimli yapımdaki Levent karakteri ile akıllara yazılmıştı. Oyuncu ayrıca; Huzur Sokağı, Beyaz Yalan ve Kalbimdeki Deniz isimli dizilerde de çok başarılı çıkışlar yaptı.

Son yıllarda hayranlarının sayısını artıran ve başarılı işlere imzasını atan Kutsi için, Annemizi Saklarken dizisi şanssızlıklar yüzünden kısa süren bir iş olarak kaldı. 8. bölümle birlikte 2 Şubat Çarşamba günü final yapacak olan dizide Dündar Demir olarak izlediğimiz oyuncu çok etkili bir performans sergiledi.

Dizinin başlangıçta yaptığı hatalar nedeniyle izleyiciyi kazanamadığını düşünen Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Kutsi’nin başarılı performansına dikkat çekti.

Benim Adım Melek'ten sonra Kutsi'nin Annemizi Saklarken başarısı kısa sürdü! 7

Anibal Güleroğlu, oyuncunun ortaya koyduğu başarıyı şu ifadelerle aktardı: “Kutsi’nin oldukça gerçekçi bir performansla canlandırdığı Dündar Demir’in ailesi her ferdiyle başlı başına bir vakaydı. Duygu ve davranışlarındaki ilginç değişimler bir yana ortamı kızıştırıp bir köşeden insanların tepkilerini izleyen halleriyle de oldukça renkli bir dengesizlik koydu ortaya.

Evin kahyasıyla arasındaki hastalıklı ve gizemli bağla geçmişe köprü kurup derinlikli bir karaktere dönüşen Dündar, sergilediği sahnelerle şimdilerde yaygın olan psikopat-sosyopat modasına farklı bir pencere açtı açıkçası. Bu noktada Kutsi’yi de ayrıca tebrik etmek lazım tabii.”