Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın komiser Eren’i Uğur Aslan hayranlarını çok sevindirecek!

Yargı’nın komiser Eren’i Uğur Aslan hayranlarını çok sevindirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her pazar akşamı Kanal D’de izleyiciyle buluşan Yargı’nın en sevilen karakterlerinden biri de komiser Eren’i canlandıran Uğur Aslan. Oyunculuktaki yeteneğinin yanı sıra doğallığı ve mütevaziliğiyle de dikkat çeken başarılı oyuncu hayranlarının karşısına bambaşka bir şekilde çıkmaya hazırlanıyor.

Yargı dizisinin Ilgaz ve Ceylin’in her daim yardımına koşan iyi kalpli komiseri Eren, karakterler arasında en sevilenlerden biri. Gerçek hayatta da mütevaziliğiyle herkesin kalbini kazanan yetenekli oyuncu yepyeni bir projeye hazırlanıyor.

Sesinin güzelliğiyle bilinen ve daha önce katıldığı programlarda şarkılar seslendiren Uğur Aslan, bir müzik albümü çıkarmaya hazırlanıyor. Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı ile bir araya gelen Aslan, konser menajerlik, ve albüm sözleşmelerine imza attı.

Yargı’nın komiser Eren’i Uğur Aslan hayranlarını çok sevindirecek! 1

Başarılı oyuncunun Bir Arabesk Müzikali Afara isimli konseri 9 Şubat’ta İstanbul’da Cahide Palazzo’da gerçekleşecek. Bunu yine İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nin ardından Kayseri, Konya, Bursa, Eskişehir, Mersin ve Adana’daki konserler takip edecek. Sanatçı ardından yeni albümü için hazırlıklara başlayacak.

Uğur Aslan, geçen ay katıldığı Şarkılar Bizi Söyler müzik programında söylediği türkülerle izleyicilerin gönüllerini mest etmişti. Aslan güzel sesiyle izleyicileri büyülemişti.

Üniversite zamanında aktif olarak sahnede müzik söyleyen başarılı oyuncu, bu nedenle kendisinde bir alışkanlığın kaldığını fakat İstanbul’a geldikten sonra oyunculuk çalışmaları nedeniyle çok sevdiği halde müzikle pek istediği gibi ilgilenemediğini söylemişti.