Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk dizideki kızının doğum gününü unutmadı!..

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk dizideki kızının doğum gününü unutmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Caner Cindoruk iki sezon boyunca Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde ‘Volkan’ karakterine hayat veriyor.

Sadakatsiz’de, aldattığı eşinden boşanıp sevgilisiyle evlenen bir karakteri canlandıran oyuncu kimi seyirci tarafından çok sevilirken, canlandırdığı karakter bazı izleyiciyi ise sinir ediyor.

Sadakatsiz’de oyuncunun ikinci eşi Derin’den olan kızı ‘Zeynep’i ise küçük oyuncu Yaren Vera Salma canlandırıyor. Küçük oyuncu 3 yaşına bastı. Caner Cindoruk da dizideki kızının doğum gününü unutmadı.

Oyuncu instagram hesabından küçük oyuncunun kucağında olduğu bir fotoğrafını paylaşarak, ‘3 oldu ördek ağızlım’ notunu düştü.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk dizideki kızının doğum gününü unutmadı!.. 33

Sadakatsiz’de ‘Zeynep’ karakterinin annesi Derin’e hayat veren Melis Sezen de dizideki kızının doğum gününü ‘İyi ki doğdun, iyi ki benim kızım oldun. Seni çok seviyorum minik kuşum’ yazdığı instagram paylaşımıyla kutladı.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk dizideki kızının doğum gününü unutmadı!.. 34

Pek çok oyuncusu art arda koronavirüse yakalandığı için geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Sadakatsiz bu hafta 47. bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Yeni bölümünün yayınlanan fragmanından izleyiciyi heyecanlı bir bölümün beklediği anlaşılıyor. Volkan’ın, oğlu Ali’yi dövdüğünü iddia ettiği Aras’a yumruk atma sahnesi dikkat çekiyor.

Aras, Asya ile birlikte annesinin yanındadır. Annesi, kazadan sonra ilk kez Aras ile karşılaşmıştır. Aras’a kendisini hatırlayıp, hatırlamadığını sorar. Aras ise, boş gözlerle kadına bakar. Bu sırada aynı eve Volkan gelir. Çok sinirli olan Volkan, herkesin önünde Aras’a saldırır. Onu Ali’ye el kaldırmakla suçlar.