Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Osman’ı Onur Özaydın’dan müthiş Haluk Bilginer taklidi!

Yargı’nın Osman’ı Onur Özaydın’dan müthiş Haluk Bilginer taklidi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en başarılı dizisi olan Yargı’nın dikkat çeken oyuncularından biri de Onur Özaydın. Dizide Osman karakterini canlandıran Onur Özaydın’ın Haluk Bilginer taklidi izleyicileri çok şaşırtacak.

Onur Özaydın Yargı dizisinde Ceylin’in ablası Aylin’in eşi Osman’ı canlandıran Onur Özaydın aslında izleyicinin oldukça sinir olduğu ama kimi zaman da çok kızamadığı bir karakter. Karısı Aylin’i aldatan, ilişkisini bitirdiğini söylemesine rağmen kendisinden hamile kalan sevgilisini bırakamayan Osman, bu yönüyle izleyicinin kızdığı bir karakter. Ama kızı Parla’ya karşı çok iyi bir baba olması da ona artı puan kazandırıyor.

Yargı dizisinin yan karakterlerinden biri olmasına rağmen etkili oyunculuğuyla dikkatleri çeken Onur Özaydın, daha önce Savaşçı dizisinde rol aldı. Ancak dikkatleri, başarılı dizi Yargı’yla üzerine çekti.

Yargı’nın Osman’ı Onur Özaydın’dan müthiş Haluk Bilginer taklidi! 7

Onur Özaydın bugünlerde yeni bir tiyatro oyununu sahnelemeye hazırlanıyor. Oyuncunun rol aldığı Sıfır Telaş isimli tiyatro oyunu 17 Şubat’ta Oyun Atölyesi’nde izleyiciyle buluşacak. Özaydın’ın oyunda izleyiciye büyük bir sürprizi de var.

Yetenekli oyuncu Sıfır Telaş isimli oyunda Haluk Bilginer’in sesini çok başarılı bir şekilde taklit ediyor. Oyununun tanıtımını sosyal medya hesabından paylaşan Onur Özaydın, videoda Haluk Bilginer gibi konuşarak izleyiciyi de şaşkınlığa uğratıyor.

Oyun Atölyesi’nde 17 ve 24 Şubat tarihlerinde izleyiciyle buluşacak tek kişilik oyunun hikayesi şöyle olacak: “Eşi ve kızıyla İstanbul’da yaşayan Yamaç, dedesinin ilerleyen rahatsızlığında yanında olabilmek için bir haftalığına Gelibolu’ya gider. İstanbul’a dönme hazırlığındayken oranın yerel bir radyosunda program yapma teklifi alan Yamaç için şimdi yeni bir dönem başlar.”