Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde aşkı bulan Pınar Deniz gerçek hayatında aşkına veda etti!..

Yargı dizisinde aşkı bulan Pınar Deniz gerçek hayatında aşkına veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı çifti ayrıldı. Geçtiğimiz yaz, birlikte rol aldıkları sinema filmi ‘Aşkın Kıyameti’nden sonra aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu çift yollarını ayırdı.

Çiftin hayranlarını üzen bu gelişmenin ardından Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı sosyal medya hesaplarından da birbirlerini takibi bıraktı.

Aşklarını yaklaşık yedi aydır doludizgin yaşamaya devam eden çift iş yaşamlarında da birbirlerine verdikleri destekle dikkatleri çekiyordu. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan ayrılık haberi karşısında Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı  ikilisi sessizliğini koruyor.

Yargı dizisinde aşkı bulan Pınar Deniz gerçek hayatında aşkına veda etti!.. 7

Kanal D’de yayınlanan ‘Yargı’ dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Pınar Deniz ile ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ adlı Fox TV dizisinde rol alan Yiğit Kirazcı sık sık birlikte sosyal medya paylaşımlarında da bulunuyorlardı.

İkilinin ani ayrılık haberi hayranlarını da şaşırttı. Pınar Deniz, daha yeni verdiği bir röportajda; “Yiğit beni olduğum gibi kabul ediyor. Bazen çok zıt düşünüyoruz ama sırf birbirimizi daha iyi anlamak için dünyamızı genişletiyoruz”  açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncu, “Bir düşünce üzerine saatlerce konuşabiliyor olmamızı seviyorum. Arada deliliğim tutuyor ama başka biri olsam kendimin sevgilisi olurdum herhalde” şeklinde  konuşmuştu.

Öte yandan oyuncu bir dergiye verdiği röportajda Yiğit Kirazcı ile ilişkilerinin nasıl başladığını şu sözlerle anlatmıştı; “İlk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz, sonrası iyilik güzellik işte.”