Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Osman’ı Onur Özaydın’ın şarkı söylediğini biliyor muydunuz! Oyuncunun yeni single çalışması yolda!..

Yargı’nın Osman’ı Onur Özaydın’ın şarkı söylediğini biliyor muydunuz! Oyuncunun yeni single çalışması yolda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi olan Yargı’nın dikkat çeken oyuncularından biri de Onur Özaydın. Dizide, Ceylin’in ablası Aylin’in eşi ‘Osman’ı canlandıran Onur Özaydın, daha önce Savaşçı dizisinde rol aldı. Ancak dikkatleri, başarılı dizi Yargı’yla üzerine çekti.

Yargı dizisindeki karakterinden dolayı izleyicinin zaman zaman sinir olduğu ve tepki gösterdiği Onur Özaydın’ın çok kişi tarafından bilinmeyen bir özelliği daha var.

Onur Özaydın, oyunculuğun yanı sıra müzikle de profesyonel anlamda haşır neşir olan bir isim. 2020 yılında ilk single albümünü çıkaran oyuncu hayranlarına sosyal medya hesabından yeni single müjdesi verdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Onur Özaydın (@onr_ozaydin)’in paylaştığı bir gönderi

Oyuncunun ‘Yalan Yok’ adlı yeni şarkısı 8 Nisan Cuma günü tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Onur Özaydın verdiği bir röportajda; Arkadaşlarıyla birlikte eğlence amaçlı çalıp söylerken şarkılarını çok daha fazla insanın bilmesini istediği için 2020 yılında bir single çıkardığını söylemişti.

Oyuncu o dönem müziğe olan ilgisini şu sözlerle ifade etmişti; “Şarkılarını aynı ortamda bir başkasının ağzından duymak insanın çok hoşuna gidiyor. ‘Birkaç arkadaşımdan duymak bu kadar hoşuma gidiyorsa, binler söylese ne kadar iyi hissederim kendimi’ dedim. Bir yapım şirketiyle anlaştım. İlk single’mı çıkardım.  Şarkının ismi; Tüm Şehir Emrinde. Eğer güzel tepkiler gelirse, başka şarkılar da eklemeyi düşünüyorum. Yavaş yavaş konserlerde olacaktır. Sahnede olmayı çok seviyorum.”