Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan dizisinde Akça’nın sözleri izleyicilerin yüreklerine işledi!

Alparslan dizisinde Akça’nın sözleri izleyicilerin yüreklerine işledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Alparslan dizisi, sezon başından bu yana çok başarılı bir gidişat sürdürüyor. Hikayenin akıcılığı ve etkileyici oluşu, milyonlarca dizi hayranını da TRT1 ekranına bağladı.

Şimdiye kadar 20 bölümü yayınlanan Alparslan dizisinde başrolde yer alan Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisi de işini başarıyla yapıyor. İki başrol oyuncusunun uyumunun güzel olması da hikayeye daha da bir güç katıyor. Barış Arduç hayranları, Kiralık Aşk’tan sonra oyuncunun yine çok konuşulan ve unutulmayacak bir rolle ekranda olmasından memnun.

Setlere 4 yıl kadar ara verdikten sonra Alparslan dizisindeki Akça karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Fahriye Evcen de hayranlarını mest ediyor. Akça’nın dizide Alparslan’a yönelik tavırları da izleyicileri hikayeye daha çok bağlıyor… Alparslan’ın ne kadar önemli olduğunu ondan daha iyi bilen Akça, 21. yeni bölümde de yine sözleriyle herkesi derinden etkileyecek.

Eli yaralanan Alparslan’ın kendisine zarar vermesini engellemek isteyen Akça, hem onun ne kadar önemli birisi olduğunu hatırlatıyor hem de onunla tek bir vücut halinde olduğunu sözleriyle gösteriyor. Fragmanları ile izleyicileri derinden etkileyen dizinin 11 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü yine çok heyecanlı geçecek.

Akça’nın şu sözleri izleyicilerin de yüreklerine işlendi: “Bu elin, bu bileyin tek sahibi sen değilsin, sen kanadıkça ben de kanarım, yapma…Gözün görmez olsa gözün, dilin söylemez olsa dilin olurum, elin tutmasa elin kolun olurum Alparslan bey…”

Uyanış Büyük Selçuklu ile geçen sezona damgasını vuran TRT1, bu sezon ise hikayenin geriye giderek Büyük Selçuklu Devleti’nin en önemli sultanlarından Alparslan’ın hayatını anlatıyor. Diziye olan ilgi yüksek ama geçen hafta yaşanan reyting düşüşü de biraz can sıkıcıydı. Alparslan dizisi birinciliklere alışan bir yapım olsa da bazen farklı yapımlar ilk sırayı elde edebiliyor. Dizinin reytingleri çift haneye yakın gelirken, son bölümdeki düşüş gelecek haftalarda nasıl sonuçlar alınacağı konusunu da öne çıkartacak gibi gözüküyor.