Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın senaristi spoiler verdi; Katil belli oldu, bundan sonra izleyiciyi ne bekliyor?

Yargı’nın senaristi spoiler verdi; Katil belli oldu, bundan sonra izleyiciyi ne bekliyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyici dün akşam ekran başına kilitlendi. Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Yargı’nın dün akşam yayınlanan beşinci bölümünde katilin kim olduğu ortaya çıktı.

Baş rolünü Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz ve Nilgün Türksever gibi isimlerin yer aldığı proje, merak uyandırmaya devam ediyor.

Cinayetin sır perdesinde sona gelinirken, yapımın senaristi Sema Ergenekon Milliyet gazetesine verdiği röportajda diziyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yargı'nın senaristi spoiler verdi; Katil belli oldu, bundan sonra izleyiciyi ne bekliyor? 9

Cinayet gecesi daha birinci bölüm yazılmadan tasarlanmıştı. Bütün matematiği o geceden sır saklamak üzerine kurmaya çalıştık diyen Sema Ergenekon;  Seyircimiz hem şaşırmayı hem de ona bir bulmaca sunulup, oyun oynama fırsatı verilmesini çok sevdi. Bu da bizi çok mutlu ediyor.

Karşılığını bulması umuduyla çıktığımız bu yolda verdiğimiz keyfi sürdürebilmek en büyük görevimiz artık… Bu yüzden seyirciyi de sıkmadan yeni oyunların kurulduğu, yeni çelmelerin takıldığı ve yaşananların daha büyük olaylara sebebiyet verdiği bölümler hazırlamaya çalışıyoruz. Beşinci bölüm de onlardan biri” açıklamasını yaptı.

Yargı'nın senaristi spoiler verdi; Katil belli oldu, bundan sonra izleyiciyi ne bekliyor? 10

Sema Ergenekon, ‘Dizide herkesin bir sırrı var. Gizemler çözülmeye başlayacak mı? İlerleyen bölümlerde izleyiciyi neler bekliyor?’ sorusunu ise  şu şekilde yanıtladı;  “Bazı sırlar, sorular cevaplarına kavuşurken; yepyeni sorular ve sırlar doğuruyor. Olaylar sanki kartopu gibi başlayıp, bir çığ haline dönüşüyor. Katili beşinci bölümde açıklama fikri yine diziyi ilk tasarladığımız ve birinci bölümü yazdığımız zamanda alınmış bir karar.

Yargı'nın senaristi spoiler verdi; Katil belli oldu, bundan sonra izleyiciyi ne bekliyor? 11

Bu yaşanan büyük ve etkili olay, karakterlerimizin hayatında bambaşka olaylara sebep oluyor; yine elimizden geldiğince şaşırtıcı kurgularla ters köşelerle bezenerek.”

Sema Ergenokon’un açıklamaları, Yargı’nın yeni bölümlerinde izleyiciyi heyecanlı ve sürprizlerle dolu pek çok olayın beklediği yönünde.