Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizi ekibinden final hatırası!

Son Yaz dizi ekibinden final hatırası!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de geçen sezon ekrana gelmeye başlayan ve çok sevilen Son Yaz dizisi yeni sezonda istenilen reytingleri elde edemedi ve izleyicinin tepkisine rağmen ekranlara veda etti. Dizi ekibi izleyicilerine toplu bir ekip fotoğrafıyla hoşçakal dedi.

Son Yaz geçen sezon Ali Atay, Funda Eryiğit, Sinan Tuzcu, Emre Karayel, Şebnem Dönmez gibi son derece iddialı isimlerle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Ancak dizinin sezon sonuna doğru bu oyuncuların tümünün diziden ayrılacağı açıklandı.

Bu ayrılığın sebebi olarak hikayede ön plana çıkan ve Hafsanur Sancaktutan ile Alperen Duymaz tarafından canlandırılan Yağmur ve Akgün’ün dizinin baş karakterlere dönüşeceği gelişmesiydi. Nitekim yeni sezon başrollere bu iki genç ismi taşıyarak ve zaman atlaması yaşayarak yepyeni bir hikayeyle başladı.

Son Yaz dizi ekibinden final hatırası! 7

Ancak her ne kadar Yağmur ve Akgün çok sevilen bir çift olsa da Son Yaz’ın yeni hali tutmadı ve düşük reyting sonuçları aldı. Elinde çok dizi biriken ve bunları yayınlamak için gün arayışında bulunan Fox TV yönetimi de Son Yaz hakkında final kararı verdi.

Son Yaz dizisi cumartesi akşamı yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin ekibi, paylaştığı toplu fotoğrafla izleyicilerine ‘hoşçakal’ dedi. Bu arada Son Yaz, final bölümüyle tüm izleyicilerde 16, AB ve ABC1’de ise 10’uncu sırada yer aldı.

26’ncı bölümüyle sona eren dizide izleyicileri en çok Yağmur ve Akgün’ün hikayesinin yarım kalması oldu. Her ne kadar izleyici ikilinin hikayesinin farklı bir kanalda ekrana gelmesini umut ederken dizinin başrol oyuncularından Alperen Duymaz yeni projesini belirledi bile.

Gold Film ile anlaşan ünlü oyuncu, bein Connect için hazırlanan Erkek Severse isimli dizide başrolde yer alacak. Ömür Atay’ın yönetmen olduğu projenin hazırlıkları ve oyuncu seçimleri devam ediyor. Aslı Zengin’in senaryosunu yazdığı dizinin kadın başrol oyuncusunun kim olacağı da merakla bekleniyor.