Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın son bölümüne damga vuran sahne ne oldu? İzleyiciler kendinden geçti!

Yargı’nın son bölümüne damga vuran sahne ne oldu? İzleyiciler kendinden geçti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay- Kanal D’de pazar akşamları izleyiciyle buluşan Yargı dizisi bu hafta da unutulmaz bir bölüme imza attı. Dün akşam yayınlanan bölüm izleyicilerin çok uzun zamandır beklediği sahnenin de gerçekleşmesiyle izleyici kendinden geçti.

Her hafta büyük bir heyecanla beklenen dizi Yargı’nın 17. bölümü dün akşam yayınlandı. Dün akşamki bölümde de Engin cinayetinde çok büyük ve heyecan verici gelişmeler yaşandı. Seda’nın yardımcılarından birisi sayesinde Neva’nın, Engin’i hastaneye götüren ambulansı içinde olduğu ortaya çıktı.

Seda da bu gelişmeyi Pars’a söyleyince Tüm oklar bir anda Neva’ya döndü. Cinayeti Neva ve Cüneyt’in birlikte işlediği yönünde şüpheler de arttı. Ancak tabii ki hala hiçbir şey belli değil. Dizinin senaristi her an izleyiciyi bir kez daha ters köşeye yatırabilir.

Bu arada Ceylin ve Ilgaz cephesinde de işler iyice yoluna girmeye başladı. Özellikle çift arasında dün akşam yaşanan bir gelişme deyim yerindeyse cinayeti ikinci plana attı ve geceye damgasını vurdu.

Bu sahnede tartışırlarken Ceylin, kızdığı Ilgaz’ı koltuğa doğru ittikten sonra bir an da öpmeye başladı. Ve bu sahne uzun zamandır Ceylin ve Ilgaz arasında alevlerin yanmasını bekleyen izleyiciyi de mest etti. İzleyiciler bu sahneden sonra sosyal medyayı paylaşım yağmuruna tuttu.

Engin Tilmen davasında sona adım adım yaklaşılıyor. Çok yakında gerçek katil ve katiller ortaya çıkacak. Hikayenin bundan sonra nasıl gelişeceği ise büyük bir merak konusu.