Ana sayfa Sosyal Medya İrem Sak hayranlarının beklediği yeni dizisi Modern Kadın nerede yayınlanacak?

İrem Sak hayranlarının beklediği yeni dizisi Modern Kadın nerede yayınlanacak?

tarafından kadir kadir
Modern Kadınlar - İrem Sak

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Sak, aynı zamanda senaryosunu yazdığı Modern Kadın isimli dijital dizini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Nişantaşı’nda görüntülenen başarılı oyuncu yeni dizisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Dizinin yayınlanması konusunda görüşmelerin sürdüğünü belirten İrem Sak, sadece dijitalde mi yoksa ulusal kanalları mı tercih edileceği konusunda, bütçelerin etkili olacağını dile getirdi.

İrem Sak - Modern Kadınlar

Modern Kadın isimli dizinin yönetmenliğini New York Film Akademisi’nde eğitim alan Ayberk İrem Sak’ın abisi Ayberk Sak üstlenmişti.

Uzun süreli bir çalışmanın sonucu Modern Kadın’ın ortaya çıktığına söyleyen oyuncu, bütçeler tatmin etmeli derken, çalışma saatlerinin ve bu kadar emeğin karşılığında tüm oyucuların bu şekilde motive olduklarına dikkat çekti. “Karavanlarda, haftanın 6 günü başka türlü çekilmez.”

Son yıllarda oyunculuk ücretlerinin düştüğünün hatırlatılması üzerine bu konuda sessiz kalan İrem Sak, setlerdeki kadın-erkek eşitsizliğini dile getirerek bu ücretleri artıran yapım-prodüksiyon şirketlerinin de olduğunu söyledi.

Daha önce kendisinden 11 yaş küçük olan basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığı konusunda çıkan haberlere “Hayır, yok böyle bir şey” diyerek ilişkisini yalanlayan oyuncu, “Evet, var” diyerek kalbinin dolu olduğunu itiraf etti.