Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın yıldızları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ödüle doymuyor!..

Yargı’nın yıldızları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ödüle doymuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Yargı dizisi hiç şüphesiz yeni sezonda en çok konuşulan yapım oldu. Sema Ergenekon’un kaleme aldığı baş rollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı yapım pazar akşamları na damga vuruyor.

Yargı,  başarılı hikayesi, güçlü oyunculuk performansları ve reytingleri ile gündemden düşmüyor. Kanal D’nin gururu olan Yargı dizisi üst üste ödüller almaya da devam ediyor.

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın bu yıl 12’incisini düzenlediği ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde Yargı dizisi üç ödülün birden sahibi oldu.

Törende ‘Yılın En İyi TV Dizisi’  ödülünü Yargı alırken, ‘Yılın En İyi TV Dizisi Kadın Oyuncusu’  ödülünü Pınar Deniz, ‘Yılın En İyi TV Dizisi Erkek Oyuncusu’ ödülünü ise Kaan Urgancıoğlu aldı.

Yargı'nın yıldızları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ödüle doymuyor!.. 8

Ödül törenine dizideki partneri Kaan Urgancıoğlu ile katılan Pınar Deniz bu anları instagram hesabından da paylaştı. İkili yaptıkları konuşmada, keyifle çalıştıkları dizi ile bu ödülleri almaktan dolayı mutluluklarını ve duygularını dile getirdi.

İki ünlü oyuncu da kariyerlerinin en parlak dönemini yaşıyor. Bu ödülle birlikte hem Yargı hem Kaan Urgancıoğlu hem de Pınar Deniz, bir ay içinde üçüncü ödüllerini kazanarak büyük bir motivasyon yaşadı.

Yargı'nın yıldızları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ödüle doymuyor!.. 9